Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Ciocarliei

Informatii esentiale

Capacitate: 10-130

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Locatii nunti Cluj - Hotel Paradis

Descriere Hotel Paradis – Cluj

Beneficiind de reconstructia totala pe amplasamentul vechiului Hotel Paradis, noul Hotel Paradis Cluj-Napoca va intampina cu o arhitectura unica si dotari ultramoderne oferindu-va un nou standard de confort.

Filozofia noastra este ca orice nunta este unica, un moment magic in viata mirilor, reprezentand o carte de vizita in fata invitatilor. Iar pentru ca acest eveniment sa fie unul memorabil, este necesar sa se tina cont de urmatoarele caracteristici: ambient festiv si elegant, meniu diversificat si gustos, entertainment exploziv si variat. Situat in cadrul Hotel Paradis Cluj**** Sala de nunti Arcimboldo Cluj vine in intampinarea organizarii unei nunti de vis. Echipa noastra va ofera un management de calitate, care garanteaza organizarea evenimentului propus.

Cu o capacitate de 130 de persoane, intr-o ambianta de stil si rafinament, lumina si culoare, sala de nunti Arcimboldo este locul perfect pentru o Nunta ca in Paradis. Pentru a veni in intampinarea dorintelor Dumneavoastra, Sala de nunti Arcimboldo Cluj va ofera o serie de facilitati utile, precum: consultanta, alegerea meniului dupa posibilitatile financiare ale solicitantului, precum si ajutor in alegerea furnizorilor. Oferta noastra este una completa si nu implica preturi ascunse, optiunile clientilor fiind respectate pana la cele mai mici detalii.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image