Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Mamaia

Informatii esentiale

Capacitate: 30-200

Tip locatie: Hotel, Restaurant, Ballroom

Restaurant Unique Constanta - Hotel Parc Mamaia

Descriere Hotel Parc – Restaurant Unique – Constanta

Situat in hotelul de patru stele Hotel Parc Mamaia – Constanța, Restaurantul Unique e locul potrivit pentru nunta pe care o planuiti, experienta acumulata de profesionistii care lucreaza aici, atat la capitolul organizare, cat si la cel al gastronomiei, vorbind de la sine.

Atmosfera de care veti avea parte va fi una la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat, in restaurantul nostru. Cu siguranta doriti ca nunta pe care o planuiti sa fie organizata foarte bine pana in cele mai mici detalii, astfel incat sa va canalizati toata energia spre evenimentul in sine si sa va bucurati din plin de el.

Bucatarii experimentati si personalul profesionist, zambitor si intotdeauna amabil, sunt doar cateva elemente care va pot convinge ca alegerea hotelului nostru este una potrivita pentru dumneavoastra. Meniul este unul diversificat, adaptat unor gusturi rafinate si chiar celor mai pretentiosi dintre gurmanzi.

Hotel Parc Mamaia vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti, fie ei familisti sau persoane dinamice, aflate in cautarea distractiei si a bunei dispozitii. Copiii au un spatiu special amenajat in care se pot juca si isi pot pune la lucru imaginatia si creativitatea. Totul se desfasoara sub atenta supraveghere a personalului hotelului, in timp ce parintii pot sta linistiti la intalnirile pe care le au stabilite sau se pot bucura in tihna de clipele lor.

Gusturile culinare rafinate vor fi cu siguranță răsfățate de meniul deosebit pus la dispoziția celor care aleg restaurantul Unique. Mirii au posibilitatea de a alege decorul, accesoriile și meniul, totul putând fi particularizat după gusturile acestora. Sonorizarea și sistemul de filtrare a aerului se ridică, de asemenea, la înalțimea asteptărilor celor care vor alege acest loc minunat pentru nunta lor.

Capacitatea salonului Unique Mamaia se ridică la 200 de locuri. Eleganța este cuvântul de ordine atunci cand ne gândim la o nuntă. Din acest motiv, personalul restaurantului Unique este unul experimentat și foarte bine pregătit, inclusiv vestimentar, pentru a crea o atmosfera deosebită și a oferi invitaților și mirilor o servire ireprosabilă.

Sky View Salon reprezintă un loc cu totul special al hotelului nostru, este situat la etajul 14 al hotelului Parc Mamaia – Constanța, priveliștea oferită fiind una cu adevărat remarcabilă, invitații urmând să fie cu adevărat impresionați de alegerea unui astfel de loc pentru oficializarea căsătoriei.

O alegere deosebit de inspirata este cea care include la pachet și cazarea pentru invitați. Ei se vor putea odihni asa cum se cuvine dupa o nunta pe cinste și vor aprecia mult cadoul pe care mirii l-ar putea face.

In plus, cei care aleg sa își petreacă aici câteva zile de cazare vor beneficia gratuit de jacuzzi, piscină sau vor putea pleca în plimbare cu bicictela, daca vor dori să facă miscare. În plus, după o nuntă plină de distracție, celebra ciorbă de potroace îi va încanta pe cei care vor rămâne cazați la Hotel Parc Mamaia – Constanța.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image