Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Izvin

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Hotel

Local nunta Timisoara - Hotel Roco

Descriere Hotel Roco – Timisoara

Ofera invitatilor tai momente de neuitat, intr-un cadru de vis! Roco este cea mai buna alegere atunci cand iti doresti un spatiu elegant pentru organizarea nuntii tale!

Bucură-te de evenimentul tău în mijlocul naturii. Îți punem la dispoziție 3 grădini cu peisaj superb, un personal cu experiență și preparate culinare inedite. Avem toate ingredientele necesare ca evenimentul tău să arate exact așa cum l-ai visat.

Sala noastră de nunti are 600 mp și poate primi până la 400 de oaspeți. Versatilă, sala poate fi configurată în așa fel încât cel mai frumos și emoționant moment din viața ta să fie PERFECT. Stim cât de importanta este nunta, de aceea echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție oricând, pentru a se asigura că totul va fi exact așa cum vă doriți!

Peisajul minunat cu grădini atent amenajate, trandafirii înfloriți, cascada artificială, 10 – 15 păuni plimbându-se în libertate și un AER CURAT, numai bun de inspirat – ambient perfect, credem noi, pentru o petrecere în aer liber. Un Garden Party special și cu multă atenție amenajat pentru tine și invitații tăi. Pe înserate, Luna, stelele și sutele de lumânări decorative compun un cadru natural de vis. Un vis pe care-l trăiești cu ochii deschiși.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image