Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Gheorgheni
Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 39
Telefon: 0742965867
Website: www.royalclass.ro

Informatii esentiale

Capacitate: 150-250 persoane
Specific: romanesc
Include: Meniu + Bautura

Tip locatie: Ballroom, Hotel

Parcare proprie
Cazare invitati
Cazare miri
Camera mirilor
Bucatarie proprie
Loc de fumat
Zona Cocktail
Ring de dans dedicat
Taxi/Ride-sharing
Hostess
Fara taxe suplimentare
Autorizatie ISU

Descriere Hotel Royal Class

Fiecare nunta este unica, iar fiecare pereche fericita de miri doreste ca toate dorintele sa le fie implinite.
Cu ajutorul profesionistilor de la Royal Class Hotel, chiar si cele mai exigente pretentii vor fi satisfacute!
Ballroom-ul nostru dispune de o capacitate maxima de 250 locuri, are un design clasic, o atmosfera placuta si servire impecabila.
Exista toate tehnice dotarile necesare (lumini, sunet, filmare) pentru ca nunta ta sa ramana in memoria invitatilor ca un eveniment unic!

Royal Ballroom – Capacitate 250 de persoane

Meniuri nunta

Gustare rece

Gujon de pui cu susan  50 gr

Rulada de porc cu cabanos  50 gr

Tartine cu jambon si crema de mascarpone  50 gr

Chifteluţe speciale cu susan  50 gr

Rulou şuncă cu salata crudităţi  50 gr

Icre crap pe lime 50 gr

Ruladă  vită Florentina 50 gr

Ruladă  brânză cu nucă si struguri 50 gr

Ardei cu pasta de şuncă  50 gr

Măsline negre  30 gr

 

Gustare caldă

File de salău parizian cu sos de capere si legume asortate  150 gr

 

Preparate de bază

Medalion din piept de pui cu legume 150 gr

Cotlet de porc cu salvie si bacon  100 gr

Cartofi aurii cu rozmarin   150 gr

Papiote de fasole verde cu bacon  75 gr

Salată roşii cu telemea   150 gr

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Terina din ficatei de pui cu fructe de padure   50 gr

Nufar din rosie cu piept de pui si orez curry   80 gr

Mazaic din piept de curcan cu sunca, cotlet de porc si sparanghel   50 gr

Mousse de ton cu masline pe canape de ardei   50 gr

Bulete de somon fummee cu branza si chivas   50 gr

Vol au vent de capresse cu ciuperci   70 gr

Tartine cu rosii uscate, busuioc si ulei extra virgin   40 gr

Spirale de bacon, cascaval, ardei gras, ou   50 gr

Trois de masline 40 gr

 

Gustare caldă

Somon la cuptor cu sos mediterean  120/ 50 gr

Cartofi natur cu unt si patrunjel 120 gr

 

Preparat de bază

Antricot de vita cu sos rose 150/30 gr

Stracetti din piept de pui cu sos Camembert  120/30 gr

Cartofi aurii cu rozmarin  100 gr

Pacentta cu mazare 50 gr

Morcovi frantuzesti 30 gr

Salata cu trio de de varza (alba, rosie, chinezeasca)

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Specialitate salam Sibiu cu parmesan  50 gr

Gujon parizian de şalău 50 gr

Prosciutto con melone 50 gr

Ruladă curcan cu nuci 50 gr

Frigărui creveţi cu măr 50 gr

Trandafir de somn afumat pe lamiae  50 gr

Mozzarella Capresse  50 gr

Tartine cu asortiment de icre daneze 50 gr

Cozi creveţi în crusta de cartofi sos picant 50 gr

Măsline verzi umplute  30 gr

 

Gustare caldă

Camembert in crusta de fulgi de migdale cu sos de fructe de padure   150 /100 gr

 

Preparate de bază

Rulou piept de curcan cu sos gorgonzola  75 gr

Muşchi de vită cu sos de muştar  75 gr

Broccoli gratinat 50 gr

Orez cu curry   75 gr

Morcovi caramelizati  50 gr

Salată verde şi roşii  150 gr

*Chifla casei discretie

GUSTARE RECE

Terina din piept de curcan cu fructe confiate

Trandafir de somon fummee cu capere si chivas pe lime

Pralina din branzeturi fine cu nuca de cocos, mac, verdeturi aromatice

Frigarui Capresse (mozzarella, rosii cgerry, pesto de busuiuoc)

Rulada din cotlet de porc cu mar si scortisoara

Cocktail cu fructe de mare in coji de tarta

Tartine cu carpaccio de vita, gorgonzola,nuca

Rulou din sunca cu hrean si mere

 

GUSTARE CALDA

Duet de file de somon si file de salau cu sos mediterean

Broccoli / sparanghel

 

PREPARAT DE BAZA

Pfeffersteak

Muschi de porc invelit in bacon  cu sos de piper verde

Stracetti din piept de curcan cu sos gorgonzola

Legume asiatice (vinete, dovlecel, ardei, ciuperci)

Cartofi aurii la cuptor cu rozmarin

*Chifla casei discretie

GUSTARE RECE

Ardei cu crema de branza

Dobos de sunca ic as

Rulou de roastbeef cu legume(apio, morcovi, fenicul) cu spuma de mascarpone

Asortiment de eclere cu  salata de vinete si salata de ciuperci

Gujoane din piept de pui cu susan

Rulada de branza si struguri

Frigarui Capresse (rosii cherry, mozzarella, busuioc)

Tartina cu somon fume

Terina din piept de curcan cu sparanghel si sunca

 

GUSTARE CALDA

File de salau in crusta de seminte (migdale, susan si mac)

sos butter lemon ;  lamaie

Orez negru in cuib de crispy de morcovi

 

PREPARAT DE BAZA

Muschiulet de porc cu sos de piper verde

Pulpa de rata in glazura de miere cu ghimbir

Piure de cartofi

Varza rosie calita cu mere si stafide

 

GUSTARE FINALA

Sarmulute in foi de varza cu ciolan si smantana

Platouri cu branzeturi fine si fructe

*Chifla casei discretie 

Gustare rece

Vel au vent cu salată de pui cu portocala si nuca 75 gr

Turnuleţ doboş de şuncă şi caş  50 gr

Rulou şuncă cu salată Boeuf  50 gr

Ruladă pui, cabanos şi legume  50 gr

Crochete de pui cu susan 50 gr

Coşuleţ roşie cu salată de vinete  110 gr

Ciuperci Champignon cu brânză gorgonzola 50 gr

Bărcuţă de ardei cu brânză   50 gr

Măsline negre / Măsline verzi 60 gr

 

Gustare caldă

Piept de pui cu sos bechamel  150 gr

Cartofi natur  150 gr

 

Preparate de bază   

Cotlet porc  la tavă cu sos legume 100 gr

Cartofi taranesti 150 gr

Pulpe dezosate la gratar 150 gr

Orez cu ciuperci 85 gr

Salată varză cu roşii 150 gr

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Specialitate salam cu piper  50 gr

Ruladă cu brânză Mozaic 50 gr

Ruladă curcan cu legume şi cabanos 50 gr

Doboş şuncă şi caş  50 gr

Salam Sibiu cu kiwi 50 gr

Frigărui chifteluţe cu castraveţi muraţi  50 gr

Pătrăţele de ton în ou 50 gr

Tartine icre negre  50 gr

Rulou de şuncă cu hrean  50 gr

Măsline negre/ verzi  30 gr

 

Gustare caldă

Sandwich elveţian  200 gr

Roşie / Castravete  150 gr

 

Preparat de bază

Muschiuleţ de porc împănat  150 gr

Piept de pui la gratar cu sos de ciuperci  100 gr

Cartofi ţărămeşti cu bacon la cuptor  150 gr

Legume asortate înăbuşite 75 gr

Salată asortată  150 gr

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Specialitate salam Sibiu cu parmesan  50 gr

Gujon parizian de şalău 50 gr

Prosciutto con melone 50 gr

Ruladă curcan cu nuci şi mandarine 50 gr

Frigărui creveţi in crusta aromata 50 gr

Trandafir de somon afumat pe lamaie  50 gr

Mozzarella Capresse  50 gr

Tartine cu icre negre  50 gr

Măsline verzi umplute  30 gr

 

Gustare caldă

Ficăţei de pui în cuib de piure  150 /100 gr

Murături asortate 100 gr

 

Preparate de bază

Rulou piept de pui cu sos gorgonzola  150 gr

Muşchi de vită cu sos de muştar  100 gr

Broccoli gratinat 100 gr

Orez cu legume  75 gr

Salată verde şi roşii  150 gr

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Vel au vent cu salată de pui cu portocala si nuca 75 gr

Roşie umplută cu salată de ton/ciuperci  100 gr

Ruladă de pui cu legume şi cabanos  50 gr

Minifrigărui de şuncă şi caşcaval  50 gr

Minifrigărui de brânză mozzarella şi roşii cherry 50 gr

Cornet palaciepo cu salată de ţelină   50 gr

Ruladă muşchiuleţ de porc cu măr şi stafide  50 gr

Măsline 40 gr

 

Gustare calda

Ciorbă ţărănească de vită   360 / 40 gr

smântână  / ardei iute

     

Preparat de baza

Medalion din piept de pui cu legume 100 gr

Saltimboca a la romana  100 gr

Cartofi aurii cu unt si caş  150 gr

Papiote de fasole verde cu bacon  75 gr

Salată roşii cu telemea   150 gr

*Chifla casei discretie

Gustare rece

Terina din ficatei de pui cu fructe de padure   50 gr

Nufar din rosie cu piept de pui si orez curry   80 gr

Mazaic din piept de curcan cu sunca, cotlet de porc si sparanghel   50 gr

Mousse de ton cu masline pe canape de ardei   50 gr

Bulete de somon fummee cu branza si chivas   50 gr

Vol au vent de capresse cu ciuperci   70 gr

Tartine cu rosii uscate, busuioc si ulei extra virgin   40 gr

Spirale de bacon, cascaval, ardei gras, ou   50 gr

Trois de masline 40 gr

 

Gustare caldă

Somon la cuptor cu sos mediterean  180/ 50 gr

Cartofi natur  120 gr

 

Preparat de bază

Antricot de vita cu sos rose 150/30 gr

Stracetti din piept de pui cu sos Camembert  120/30 gr

Cartofi aurii cu rzmarin  120 gr

Pacentta cu mazare 80 gr

Salata cu trio de de varza (alba, rosie, chinezeasca)

*Chifla casei discretie

Variante Gustari finale ( optional – posibilitate comanda 50 % din invitati )

1.Sarmalute in foi de varza cu ciolan si smantana – 35 lei/ persoana

2.Sarmale cu sunculita si smantana 180 gr – 33 lei/persoana

3.Platou cu brânzeturi fine şi fructe  300 gr – 38 lei/persoana

4.Mini platou ţărănesc (Ardelenesc) 400 gr

Caş dulce, telemea, tobă, cârnăciori de casă, lebăr,  slănină, ceapă verde, roşie, ridichi – 38 lei/persoana

5.Carnati de casa proaspeti  pe varza rosie calita  120/100 gr – 30  lei/persoana

6.Piept de rata pe varza rosie calita 100/100 gr – 65 lei/persoana

7. Lasagna Bologneza 180 gr – 34 lei/persoana

*Variantele de gustare finala se pot adauga la oricare dintre meniuri.

Pachet Platinum – Whisky Jack Daniel’s  sau Chivas Regal ,Vodka Absolut,Coniac Jidvei,Vermouth Martini,Irish-Cream Baileys,Bitter Campari,Jaggermeister,Rom Havana,Gin Beefeater,Vin Podgoria Odobesti ‘’Blazon Domnesc’’ alb,rosu,roze,Bere Carlsberg,Ursus,Sucuri Coca-Cola,Granini-portocale,piersici,Apa minerala-plata ,cafea espresso .        

* Pret = 95 lei/persoana.

 

Pachet Gold – Whisky J&B sau Jameson , Vodka Finlandia,Coniac Jidvei,Vermouth Cinzano , Irish Cream Baileys,Bitter Campari,Bere Ursus /Staropramen, Vin Podgoria Odobesti “ Blazon Domnesc” alb, rosu, rose ,Sucuri Coca Cola, Gama Granini -portocale, piersici, Apa minerala / plata , cafea espresso .

*Pret =82 lei/persoana.

 

Pachet Silver – Whisky Ballantine’s , Vodka Wyborowa,Coniac Metaxa 5*, Vermouth Cinzano , Irish Cream Baileys,Bere Ursus /Staropramen, Vin Podgoria Odobesti “ Blazon Domnesc” alb, rosu, rose ,Sucuri Coca Cola, Gama Granini -portocale, piersici, Apa minerala / plata , cafea espresso.

*Pret =74 lei/persoana.

 

Pachet ROYAL  – Whisky Jack Daniel’s Single Barrel sau Chivas Regal 18 yo ,Vodka Grey Goose ,Coniac Remy Martin ,Vermouth Martini,Irish-Cream Baileys,Bitter Campari,Jaggermeister,Rom Baccardi ,Gin Wembley ,Vin Mosia Tohani , Recas sau Ratesti la butelie – alb,rosu ,roze ,Bere Carlsberg,Heineken,Tuborg fara alcool, Sucuri Coca-Cola ,Santal portocale, piersici, cranberry, mere verzi , Apa minerala-plata Dorna – sticla 0.75 l ,cafea espresso / cappuccino  Julius Meinl  .        

* Pret = 139 lei/persoana.

 

*pachetele se pot combina sau suplimenta in orice maniera doriti*

 

**Cocktailuri – barman dedicat ( + 35 lei/persoana ) – optional- in functie de pachetul ales :

***Alcoolice :

*Pina Colada – rom alb,sirop cocos,suc de ananas,frisca;

*Mojito – rom,menta,lime,zahar brun,apa minerala;

*Cuba Libre – rom,Coca-Cola,suc de lime;

*Vodka Orange – vodka,suc de portocale;

*Cosmopolitan – vodka ,triplu sec,sweet &sour,suc de merisoare;

*Gin Tonic – gin,lamaie,kinley;

*Tequila Sunrise –grenadine,suc de portocale,tequila;

*Campari Orange – campari,suc de portocale.

 

***Non-alcoolice :

*Green Apple – suc de mere,lime,zahar;

*Florida – Grenadine,suc de portocale,ananas si piersici;

*Nana Colada – sirop cocos,suc de ananas,frisca lichida.

***Pachet  Platinum 

  1. DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale cu lumini pe ring incluse
  2. Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. ( prelucrarea tuturor pozelor) + album FotoCarte 30/30 cm ( 30/60 deschis ) 15 pagini coperta piele
  3. Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray si stick + videoclip sumarul nuntii ( 3-4 minute )
  4. Bauturi sala + cocktail bar cu barman dedicat –Pachetul Platinum
  5. Candy –bar prajituri asortate 150 gr/persoana 
  6. Photo Booth-Oglinda Magica-8 ore;
  7. Gheata carbonica la dansul mirilor 
  8. Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Platinum;
  9. Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata 
  10. Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.

* Pret =  265 lei/persoana( + varianta de meniu aleasa ).

 

**Pachet  Gold 

  1.  DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale 
  2. Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. ( prelucrarea tuturor pozelor) + album FotoCarte 30/30 cm ( 30/60 deschis ) 15 pagini coperta piele
  3. Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray + videoclip sumarul nuntii ( 3-4 minute )
  4. Bauturi sala + cocktail bar cu barman dedicat –Pachetul Gold
  5. Candy –bar prajituri asortate 100 gr/persoana
  6. Photo Booth-Oglinda Magica – 8 ore 
  7. Gheata carbonica la dansul mirilor 
  8. Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Gold
  9. Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata 
  10. Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.

*Pret =248 lei/persoana( + varianta de meniu aleasa ).

 

*Pachet  Silver

  1. DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale
  2. Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. (prelucrarea tuturor pozelor) 
  3. Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray 
  4. Bauturi sala –Pachetul Silver 
  5. Candy –bar prajituri asortate 100 gr/persoana 
  6. Photo Booth-Oglinda Magica – 4 ore
  7. Gheata carbonica la dansul mirilor 
  8. Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Silver
  9. Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata 
  10. Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.

*Pret =230 lei/persoana (+ varianta de meniu aleasa ).

 

*pachetele se pot combina sau suplimenta in orice maniera doriti*

Vreau oferta acum!

Cluj - Solicita oferta Hotel Royal Class

Localizare pe harta

HOTEL ROYAL CLASS

image