Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Ballroom, Hotel
Descriere Hotel Royal Class
Fiecare nunta este unica, iar fiecare pereche fericita de miri doreste ca toate dorintele sa le fie implinite.
Cu ajutorul profesionistilor de la Royal Class Hotel, chiar si cele mai exigente pretentii vor fi satisfacute!
Ballroom-ul nostru dispune de o capacitate maxima de 250 locuri, are un design clasic, o atmosfera placuta si servire impecabila.
Exista toate tehnice dotarile necesare (lumini, sunet, filmare) pentru ca nunta ta sa ramana in memoria invitatilor ca un eveniment unic!
Royal Ballroom – Capacitate 250 de persoane
Meniuri nunta
Gustare rece
Gujon de pui cu susan 50 gr
Rulada de porc cu cabanos 50 gr
Tartine cu jambon si crema de mascarpone 50 gr
Chifteluţe speciale cu susan 50 gr
Rulou şuncă cu salata crudităţi 50 gr
Icre crap pe lime 50 gr
Ruladă vită Florentina 50 gr
Ruladă brânză cu nucă si struguri 50 gr
Ardei cu pasta de şuncă 50 gr
Măsline negre 30 gr
Gustare caldă
File de salău parizian cu sos de capere si legume asortate 150 gr
Preparate de bază
Medalion din piept de pui cu legume 150 gr
Cotlet de porc cu salvie si bacon 100 gr
Cartofi aurii cu rozmarin 150 gr
Papiote de fasole verde cu bacon 75 gr
Salată roşii cu telemea 150 gr
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Terina din ficatei de pui cu fructe de padure 50 gr
Nufar din rosie cu piept de pui si orez curry 80 gr
Mazaic din piept de curcan cu sunca, cotlet de porc si sparanghel 50 gr
Mousse de ton cu masline pe canape de ardei 50 gr
Bulete de somon fummee cu branza si chivas 50 gr
Vol au vent de capresse cu ciuperci 70 gr
Tartine cu rosii uscate, busuioc si ulei extra virgin 40 gr
Spirale de bacon, cascaval, ardei gras, ou 50 gr
Trois de masline 40 gr
Gustare caldă
Somon la cuptor cu sos mediterean 120/ 50 gr
Cartofi natur cu unt si patrunjel 120 gr
Preparat de bază
Antricot de vita cu sos rose 150/30 gr
Stracetti din piept de pui cu sos Camembert 120/30 gr
Cartofi aurii cu rozmarin 100 gr
Pacentta cu mazare 50 gr
Morcovi frantuzesti 30 gr
Salata cu trio de de varza (alba, rosie, chinezeasca)
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Specialitate salam Sibiu cu parmesan 50 gr
Gujon parizian de şalău 50 gr
Prosciutto con melone 50 gr
Ruladă curcan cu nuci 50 gr
Frigărui creveţi cu măr 50 gr
Trandafir de somn afumat pe lamiae 50 gr
Mozzarella Capresse 50 gr
Tartine cu asortiment de icre daneze 50 gr
Cozi creveţi în crusta de cartofi sos picant 50 gr
Măsline verzi umplute 30 gr
Gustare caldă
Camembert in crusta de fulgi de migdale cu sos de fructe de padure 150 /100 gr
Preparate de bază
Rulou piept de curcan cu sos gorgonzola 75 gr
Muşchi de vită cu sos de muştar 75 gr
Broccoli gratinat 50 gr
Orez cu curry 75 gr
Morcovi caramelizati 50 gr
Salată verde şi roşii 150 gr
*Chifla casei discretie
GUSTARE RECE
Terina din piept de curcan cu fructe confiate
Trandafir de somon fummee cu capere si chivas pe lime
Pralina din branzeturi fine cu nuca de cocos, mac, verdeturi aromatice
Frigarui Capresse (mozzarella, rosii cgerry, pesto de busuiuoc)
Rulada din cotlet de porc cu mar si scortisoara
Cocktail cu fructe de mare in coji de tarta
Tartine cu carpaccio de vita, gorgonzola,nuca
Rulou din sunca cu hrean si mere
GUSTARE CALDA
Duet de file de somon si file de salau cu sos mediterean
Broccoli / sparanghel
PREPARAT DE BAZA
Pfeffersteak
Muschi de porc invelit in bacon cu sos de piper verde
Stracetti din piept de curcan cu sos gorgonzola
Legume asiatice (vinete, dovlecel, ardei, ciuperci)
Cartofi aurii la cuptor cu rozmarin
*Chifla casei discretie
GUSTARE RECE
Ardei cu crema de branza
Dobos de sunca ic as
Rulou de roastbeef cu legume(apio, morcovi, fenicul) cu spuma de mascarpone
Asortiment de eclere cu salata de vinete si salata de ciuperci
Gujoane din piept de pui cu susan
Rulada de branza si struguri
Frigarui Capresse (rosii cherry, mozzarella, busuioc)
Tartina cu somon fume
Terina din piept de curcan cu sparanghel si sunca
GUSTARE CALDA
File de salau in crusta de seminte (migdale, susan si mac)
sos butter lemon ; lamaie
Orez negru in cuib de crispy de morcovi
PREPARAT DE BAZA
Muschiulet de porc cu sos de piper verde
Pulpa de rata in glazura de miere cu ghimbir
Piure de cartofi
Varza rosie calita cu mere si stafide
GUSTARE FINALA
Sarmulute in foi de varza cu ciolan si smantana
Platouri cu branzeturi fine si fructe
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Vel au vent cu salată de pui cu portocala si nuca 75 gr
Turnuleţ doboş de şuncă şi caş 50 gr
Rulou şuncă cu salată Boeuf 50 gr
Ruladă pui, cabanos şi legume 50 gr
Crochete de pui cu susan 50 gr
Coşuleţ roşie cu salată de vinete 110 gr
Ciuperci Champignon cu brânză gorgonzola 50 gr
Bărcuţă de ardei cu brânză 50 gr
Măsline negre / Măsline verzi 60 gr
Gustare caldă
Piept de pui cu sos bechamel 150 gr
Cartofi natur 150 gr
Preparate de bază
Cotlet porc la tavă cu sos legume 100 gr
Cartofi taranesti 150 gr
Pulpe dezosate la gratar 150 gr
Orez cu ciuperci 85 gr
Salată varză cu roşii 150 gr
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Specialitate salam cu piper 50 gr
Ruladă cu brânză Mozaic 50 gr
Ruladă curcan cu legume şi cabanos 50 gr
Doboş şuncă şi caş 50 gr
Salam Sibiu cu kiwi 50 gr
Frigărui chifteluţe cu castraveţi muraţi 50 gr
Pătrăţele de ton în ou 50 gr
Tartine icre negre 50 gr
Rulou de şuncă cu hrean 50 gr
Măsline negre/ verzi 30 gr
Gustare caldă
Sandwich elveţian 200 gr
Roşie / Castravete 150 gr
Preparat de bază
Muschiuleţ de porc împănat 150 gr
Piept de pui la gratar cu sos de ciuperci 100 gr
Cartofi ţărămeşti cu bacon la cuptor 150 gr
Legume asortate înăbuşite 75 gr
Salată asortată 150 gr
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Specialitate salam Sibiu cu parmesan 50 gr
Gujon parizian de şalău 50 gr
Prosciutto con melone 50 gr
Ruladă curcan cu nuci şi mandarine 50 gr
Frigărui creveţi in crusta aromata 50 gr
Trandafir de somon afumat pe lamaie 50 gr
Mozzarella Capresse 50 gr
Tartine cu icre negre 50 gr
Măsline verzi umplute 30 gr
Gustare caldă
Ficăţei de pui în cuib de piure 150 /100 gr
Murături asortate 100 gr
Preparate de bază
Rulou piept de pui cu sos gorgonzola 150 gr
Muşchi de vită cu sos de muştar 100 gr
Broccoli gratinat 100 gr
Orez cu legume 75 gr
Salată verde şi roşii 150 gr
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Vel au vent cu salată de pui cu portocala si nuca 75 gr
Roşie umplută cu salată de ton/ciuperci 100 gr
Ruladă de pui cu legume şi cabanos 50 gr
Minifrigărui de şuncă şi caşcaval 50 gr
Minifrigărui de brânză mozzarella şi roşii cherry 50 gr
Cornet palaciepo cu salată de ţelină 50 gr
Ruladă muşchiuleţ de porc cu măr şi stafide 50 gr
Măsline 40 gr
Gustare calda
Ciorbă ţărănească de vită 360 / 40 gr
smântână / ardei iute
Preparat de baza
Medalion din piept de pui cu legume 100 gr
Saltimboca a la romana 100 gr
Cartofi aurii cu unt si caş 150 gr
Papiote de fasole verde cu bacon 75 gr
Salată roşii cu telemea 150 gr
*Chifla casei discretie
Gustare rece
Terina din ficatei de pui cu fructe de padure 50 gr
Nufar din rosie cu piept de pui si orez curry 80 gr
Mazaic din piept de curcan cu sunca, cotlet de porc si sparanghel 50 gr
Mousse de ton cu masline pe canape de ardei 50 gr
Bulete de somon fummee cu branza si chivas 50 gr
Vol au vent de capresse cu ciuperci 70 gr
Tartine cu rosii uscate, busuioc si ulei extra virgin 40 gr
Spirale de bacon, cascaval, ardei gras, ou 50 gr
Trois de masline 40 gr
Gustare caldă
Somon la cuptor cu sos mediterean 180/ 50 gr
Cartofi natur 120 gr
Preparat de bază
Antricot de vita cu sos rose 150/30 gr
Stracetti din piept de pui cu sos Camembert 120/30 gr
Cartofi aurii cu rzmarin 120 gr
Pacentta cu mazare 80 gr
Salata cu trio de de varza (alba, rosie, chinezeasca)
*Chifla casei discretie
Variante Gustari finale ( optional – posibilitate comanda 50 % din invitati )
1.Sarmalute in foi de varza cu ciolan si smantana – 35 lei/ persoana
2.Sarmale cu sunculita si smantana 180 gr – 33 lei/persoana
3.Platou cu brânzeturi fine şi fructe 300 gr – 38 lei/persoana
4.Mini platou ţărănesc (Ardelenesc) 400 gr
Caş dulce, telemea, tobă, cârnăciori de casă, lebăr, slănină, ceapă verde, roşie, ridichi – 38 lei/persoana
5.Carnati de casa proaspeti pe varza rosie calita 120/100 gr – 30 lei/persoana
6.Piept de rata pe varza rosie calita 100/100 gr – 65 lei/persoana
7. Lasagna Bologneza 180 gr – 34 lei/persoana
*Variantele de gustare finala se pot adauga la oricare dintre meniuri.
Pachet Platinum – Whisky Jack Daniel’s sau Chivas Regal ,Vodka Absolut,Coniac Jidvei,Vermouth Martini,Irish-Cream Baileys,Bitter Campari,Jaggermeister,Rom Havana,Gin Beefeater,Vin Podgoria Odobesti ‘’Blazon Domnesc’’ alb,rosu,roze,Bere Carlsberg,Ursus,Sucuri Coca-Cola,Granini-portocale,piersici,Apa minerala-plata ,cafea espresso .
* Pret = 95 lei/persoana.
Pachet Gold – Whisky J&B sau Jameson , Vodka Finlandia,Coniac Jidvei,Vermouth Cinzano , Irish Cream Baileys,Bitter Campari,Bere Ursus /Staropramen, Vin Podgoria Odobesti “ Blazon Domnesc” alb, rosu, rose ,Sucuri Coca Cola, Gama Granini -portocale, piersici, Apa minerala / plata , cafea espresso .
*Pret =82 lei/persoana.
Pachet Silver – Whisky Ballantine’s , Vodka Wyborowa,Coniac Metaxa 5*, Vermouth Cinzano , Irish Cream Baileys,Bere Ursus /Staropramen, Vin Podgoria Odobesti “ Blazon Domnesc” alb, rosu, rose ,Sucuri Coca Cola, Gama Granini -portocale, piersici, Apa minerala / plata , cafea espresso.
*Pret =74 lei/persoana.
Pachet ROYAL – Whisky Jack Daniel’s Single Barrel sau Chivas Regal 18 yo ,Vodka Grey Goose ,Coniac Remy Martin ,Vermouth Martini,Irish-Cream Baileys,Bitter Campari,Jaggermeister,Rom Baccardi ,Gin Wembley ,Vin Mosia Tohani , Recas sau Ratesti la butelie – alb,rosu ,roze ,Bere Carlsberg,Heineken,Tuborg fara alcool, Sucuri Coca-Cola ,Santal portocale, piersici, cranberry, mere verzi , Apa minerala-plata Dorna – sticla 0.75 l ,cafea espresso / cappuccino Julius Meinl .
* Pret = 139 lei/persoana.
*pachetele se pot combina sau suplimenta in orice maniera doriti*
**Cocktailuri – barman dedicat ( + 35 lei/persoana ) – optional- in functie de pachetul ales :
***Alcoolice :
*Pina Colada – rom alb,sirop cocos,suc de ananas,frisca;
*Mojito – rom,menta,lime,zahar brun,apa minerala;
*Cuba Libre – rom,Coca-Cola,suc de lime;
*Vodka Orange – vodka,suc de portocale;
*Cosmopolitan – vodka ,triplu sec,sweet &sour,suc de merisoare;
*Gin Tonic – gin,lamaie,kinley;
*Tequila Sunrise –grenadine,suc de portocale,tequila;
*Campari Orange – campari,suc de portocale.
***Non-alcoolice :
*Green Apple – suc de mere,lime,zahar;
*Florida – Grenadine,suc de portocale,ananas si piersici;
*Nana Colada – sirop cocos,suc de ananas,frisca lichida.
***Pachet Platinum
- DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale cu lumini pe ring incluse
- Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. ( prelucrarea tuturor pozelor) + album FotoCarte 30/30 cm ( 30/60 deschis ) 15 pagini coperta piele
- Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray si stick + videoclip sumarul nuntii ( 3-4 minute )
- Bauturi sala + cocktail bar cu barman dedicat –Pachetul Platinum
- Candy –bar prajituri asortate 150 gr/persoana
- Photo Booth-Oglinda Magica-8 ore;
- Gheata carbonica la dansul mirilor
- Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Platinum;
- Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata
- Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.
* Pret = 265 lei/persoana( + varianta de meniu aleasa ).
**Pachet Gold
- DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale
- Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. ( prelucrarea tuturor pozelor) + album FotoCarte 30/30 cm ( 30/60 deschis ) 15 pagini coperta piele
- Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray + videoclip sumarul nuntii ( 3-4 minute )
- Bauturi sala + cocktail bar cu barman dedicat –Pachetul Gold
- Candy –bar prajituri asortate 100 gr/persoana
- Photo Booth-Oglinda Magica – 8 ore
- Gheata carbonica la dansul mirilor
- Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Gold
- Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata
- Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.
*Pret =248 lei/persoana( + varianta de meniu aleasa ).
*Pachet Silver
- DJ – Muzica diversa – echipamente profesionale
- Foto – fotografii digitale pe DVD in format jpg. 700-1000 buc. (prelucrarea tuturor pozelor)
- Video – filmare video Full HD livrata pe Dvd,Blu-Ray
- Bauturi sala –Pachetul Silver
- Candy –bar prajituri asortate 100 gr/persoana
- Photo Booth-Oglinda Magica – 4 ore
- Gheata carbonica la dansul mirilor
- Aranjamente flori la mese si prezidiu-Pachetul Silver
- Chevalet la intrare cu lista invitati personalizata
- Lista meniu mese numerotate + plicuri/pixuri.
*Pret =230 lei/persoana (+ varianta de meniu aleasa ).
*pachetele se pot combina sau suplimenta in orice maniera doriti*