Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Dorobanti

Informatii esentiale

Capacitate: 30-220

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Sala nunta Bucuresti - Hotel Sheraton

Descriere Hotel Sheraton – Bucuresti

Începe cea mai frumoasă poveste a unui cuplu. Porniți pe drumul iubirii până la adânci bătrâneți alături de cei dragi vouă, în inima orașului, la Sheraton Bucharest Hotel. Diversitatea și versatilitatea locațiilor de la hotelul Sheraton București vă permit să organizați atât nunti intime, cât și petreceri grandioase. Alege dintr-o varietate de spații funcționale, bucurându-te de strălucirea și ambianța elegantă pe care le oferă hotelul Sheraton București.

Platinum Ballroom

Cea mai spectaculoasă sală a noastră impresionează prin mobilierul elegant și sistemul de lumini personalizat. Locația de 300 de metri pătrați poate primi până la 190 de invitați și oferă o terasă exterioară privată.

Iridium Ballroom

Personalitatea sa distinctă o recomandă ca locația perfectă, cu o terasă privată și o suprafață de 530 de metri pătrați și o capacitate de 220 de persoane.

Arizona & Colorado

Cele două locații de nunta superbe sunt foarte versatile și adaptabile multor planuri, astfel încât vă veți bucura de o petrecere personalizată alături de până la 80 de oaspeți.

Avalon Restaurant

Avalon își întâmpină musafirii cu un design elegant și un spațiu potrivit pentru 100 de persoane, fiind ideal pentru nuntile restrânse.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image