Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Str. Fagetului

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Ballroom, Aer liber, Hotel, Restaurant

Locatie nunta Cluj - Hotel Sunny Hill

Descriere Hotel Sunny Hill – Cluj

Organizarea nuntilor este un punct forte al nostru. Impreuna cu voi, viitorii miri, creionam cea mai emotionanta zi din viata voastra.
Venim cu sfaturi, cu recomandari, cu intreaga noastra experienta si cu o echipa intreaga de profesionisti: bucatari, ospatari, furnizori de servicii de ornamente, candy bar, muzica, bauturi, meniu conceput pe baza cerintelor venite din partea voastra, dar si a sugestiilor noastre.
Ne ocupam de organizarea nuntii de la inceput si pana la final, astfel incat cea mai importanta zi a voastra sa fie la inaltime si sa ofere amintiri cat mai frumoase si autentice atat voua, protagonistii acestui eveniment minunat, cat si invitatilor vostri.
Va doriti o nunta care sa va reprezinte cel mai bine? Va putem ajuta ca povestea voastra de dragoste sa se oglindeasca pana la cel mai mic detaliu, iar invitatii sa fie partasi la aceasta frumoasa poveste si sa se bucure din plin, alaturi de voi.

NOBLESSE – SALA DE EVENIMENTE

Stim ca, pentru fiecare, nunta este un eveniment emotionant si un prilej pentru amintiri viitoare. Salonul Noblesse este locul potrivit pentru o nunta eleganta, cu multi invitati. In plus, terasa privata a salonului poate fi folosita pentru oficierea cununiilor in aer liber.

Capacitate: 350 de persoane

VENETIA – SALA DE EVENIMENTE

Daca ai un eveniment de maxim 150 de persoane, Salonul Venetia este alegerea potrivita.
Salonul dispune si de o terasa unde te poti relaxa sau unde poti conversa cu alti invitati.
Capacitate: 150 de persoane (minim 100 de persoane)

FIRENZE – SALA DE EVENIMENTE

Poate gazdui evenimente de pana la 110 persoane. Este un salon elegant, potrivit pentru nuntile mai restranse.
Capacitate: 110 persoane (minim 60 de persoane)

VERANO – SALA DE EVENIMENTE

Un loc potrivit pentru evenimente mai intime este si Salonul Verano. Evenimentele care se pot organiza aici presupun participarea a maxim 70 de persoane. Acest salon iti ofera o imagine minunata spre gradina verticala moderna, din spatele peretilor de sticla, iar detaliile din interior nu vor trece neobservate.

Capacitate: 70 persoane (minim 30 de persoane)

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image