Situat in una dintre cele mai dinamice zone ale orasului, Orhideea, hotelul Yesterday este amplasat la intersectia a doua mari artere ale orasului – pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii – si ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului si catre aeroport. Aflat la cateva minute de statia de metrou Grozavesti, hotelul se afla in proximitatea a numeroase puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri: Palatul Cotroceni, SEMA Parc, AFI Cotroceni Mall, Gradina Botanica, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord, Institutul Politehnic. Ne puteti contacta oricand in cazul in care veti dori sa primiti servicii de calitate din partea unui hotel din Bucuresti. Detinem de asemenea si restaurant in sector 6 in care puteti petrece mereu clipe minunate.

Evenimentele din viata fiecaruia poarta o incarcatura emotionala foarte mare si trebuie sa ramana atat in memoria gazdelor cat si a invitatilor ca o experienta frumoasa si agreabila, despre care intotdeauna povestim cu placere.

Fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere tematica, o nunta sau un botez noi vom avea grija sa transformam evenimentul intr-unul memorabil. Preparatele noastre va vor incanta prin calitate si savoare intr-un decor clasic si elegant.

Restaurantul din sector 6 pe care il reprezentam va ofera mereu servicii de calitate la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautarea unui restaurant Grozavesti noi suntem cel mai potrivit raspuns.

 

Restaurant Yesterday

Amplasat la parterul si mezaninul hotelului, Restaurantul Yesterday ofera o ambianta placuta si un cadrul elegant pentru price tip de eveniment. Restaurantul dispune de echipamente de sonorizare si lumini scena pentru orchestra si are acces la terasa interioara pentru relaxare.

Suprafata = 410 mp; Capacitate maxima= 200 pers.

 

Salon Rouge

Amplasat la etajul 5 al hotelulul Salonul Rouge are un caracter exclusivist si discret; salonul dispune de bucatarie proprie, de grup sanitar propriu, precum si de o terasa generoasa cu o vedere panoramica asupra imprejurimilor.

Suprafata = 175 mp; Capacitate maxima: 100 pers.

 

Salon Panorama

Intr-o atmosfera privata puteti organiza, evenimente de mai mica anvergura, in salonul Panorama amplasat la etajul 6 al hotelului.

Suprafata = 130 mp; Capacitate maxima: 70 pers.

image