Descrierea companiei:

Creat din dorinta evenimentelor perfecte…

Restaurant nunti Imperial Ballroom, sala de evenimente dedicata exclusiv pentru organizari evenimente, va garanteaza evenimentul perfect.

Sala de nunta cu un design deosebit, cu o receptie unica foarte spatioasa si eleganta, curtea interioara in care verdele este culoarea predominanta, parcarea proprie cat si profesionalismul personalului fac din restaurantul Imperial Ballroom locatia ideala pentru evenimente unice in viata dumneavoastra.

De ce sa alegeti Imperial Ballroom pentru a va gazdui nunta sau botezul?

Pentru ca oferta de produse si servicii este flexibila si adaptabila in functie de preferintele dumneavoastra. Credem in comunicarea eficienta si in gasirea de solutii indiferent de situatie.

  • Profesionalism: Personalul profesionist si dedicat, atent la detalii, va asigura ca petrecerea dumneavoastra va deveni cu adevarat una de neuitat.
  • Design elegant: Sala de evenimente cu un design placut, spatios, fara stalpi si un ring de dans spatios pozitionat in mijlocul salii sunt ingredientele pentru o petrecere reusita.
  • Preparate culinare: Imperial Ballroom vă oferă o bucătărie modernă, exact în locația evenimentului. Deliciile culinare preparate pentru evenimentul dumneavoastra vor aduce zambete si buna dispozitie pe buzele invitatiilor.
  • Decor sala: Aveti o culoare preferata? Punem la dispozitie decorarea salii in functie de anotimp sau tematica. Impreuna putem transforma evenimentul dumneavoastra intr-un moment memorabil, intr-o atmosfera de poveste.
  • Consultanta: Punem accentul pe eficienta, confort si raportul calitate-pret. Va asiguram consultanta de specialitate pentru toate detaliile privitoare la eveniment si va putem face recomandari pentru furnizori de servicii conexe.
  • Imperial Ballroom: Va invitam sa ne contactati pentru a discuta si analiza cerintele si necesitatile dumneavostra, urmand sa creionam impreuna schita unui eveniment asa cum l-ati visat. Rezervati-va data acum!