Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Valea Lupului

Informatii esentiale

Capacitate: 100-350

Tip locatie: Restaurant, Hotel, Ballroom

Restaurante Nunti Iasi - Iriss Events

Descriere Iriss Events – Iasi

Nunta, una dintre cele mai importante si mai frumoase evenimente din viata ta vine pentru fiecare cu emotii pozitive dar si cu asteptari mari pentru seara unica pe care toti o avem in minte ca fiind speciala si memorabila.

Echipa de la Pensiunea Iriss este alaturi de fiecare cuplu in parte, ii impartaseste bucuria si cu profesionalism face ca asteptarile mult visate sa devina realitate in acel prim moment important din viata tinerilor care isi unesc destinele.

Cele doua sali de care dispunem sunt pregatite cu mult dichis pentru fiecare nunta in parte, decoratiunile elegante, meniul exlusivist, personalul amabil, serviciile de parcare si receptie, camerele gata pregatite pentru oaspeti, totul va fi la superlativ.

Garantam o pregatire ireprosabila pentru petrecerea ta memorabila!

Sala Iriss cu un interior cald si primitor are o capacitate de 120 de invitati si este o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o petrecere intima, aparte, alaturi de familie, rude si prieteni.

Sala Iriss Events, un spatiu generos care poate gazdui pana la 350 de invitati este ideala pentru nunti mari. Recent construita, avand la baza o structura moderna fara stalpi interiori, Sala Iriss Events se remarca printr-un design unic, elegant si rafinat. Asemenea florii de iris de o rara frumusete, noul nostru salon Iriss Events a fost astfel amenajat pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Mobilierul, peretii, plafonul, toate decorate in culori pastelate cu insertii de auriu creeaza o armonie vizuala si fac din Sala Iriss Events o locatie de un rafinament aparte, un cadru perfect, diafan asa cum este de fapt fiecare mireasa in ziua nuntii.

Momentele care merita sarbatorite, merita sarbatorite bine, cu fast si eleganta, iar Sala Iriss Events iti ofera un cadru spectaculos pentru a-ti inrama povestea.

Daca ai fost deja oaspetele nostru stii ca Restaurant Iriss face tot posibilul pentru ca evenimentul tau sa fie o amintire de neuitat in inima ta, iar daca esti in cautarea acelui restaurant care sa-ti satisfaca asteptarile, nu ezita sa ne calci pragul.

Asa cum la Iasi fiecare piatra vorbeste de trecut, din fiecare zid razbate istorie si fiecare straduta aminteste de mari iubiri, IRISS, acest nume melodios l-am ales inca de acum 15 ani sa fie emblema noastra, sa ne insoteasca si sa vorbeasca despre noi asa cum suntem: plini de incredere, speranta, credinta si iubire, asemeni unei flori de iris.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image