Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Piata Consiliul Europei

Informatii esentiale

Capacitate: 80-300

Tip locatie: Ballroom

Restaurante nunti Timisoara - Iulius Congress Hall

Descriere Iulius Congress Hall – Timisoara

Iulius Congress Hall este cadrul potrivit pentru idei și vise la înălțime, locul unde dirijăm, sub aceeași baghetă, natura în mijlocul urbanului. Undeva de sus, cu vedere spre parcul suspendat din Iulius Town, acolo unde oficializăm ceremonii de căsătorie civilă și realizăm cele mai spectaculoase ședințe foto. Rafinamentul, eleganța și unicitatea celor trei săli, Verdi, Strauss și Mozart, oferă muzicalitate evenimentului tau, prin interiorul creat de designeri italieni și dotările tehnice ultramoderne.

Am așezat pe portativ note clasice, armonioase și fine care să ți se potrivească și să-ți cânte povestea, atingând tonul cel mai înalt. Detaliile desăvârșite ne sunt pauze ale minții și guri de aur importante în cântecul fiecărui eveniment pe care îl organizăm. Primirea călduroasă pe care o oferim notelor, cu un spațiu dedicat relaxării și deschiderii fiecărui ton, înconjurați de magia grădinilor facem seara să vibreze.

Pe măsură ce notele se împlinesc, încep să pășească pe portativul roșu și prețios pe care îl întindem spre cele trei săli, Mozart, Strauss și Verdi.

Sala Verdi – Capacitate: 150 invitati

Sala Strauss – Capacitate: 130 invitati

Sala Mozart – Capacitate: 130 invitati

Sala Mozart & Strauss – Capacitate: 300 invitati

Oferim servicii premium, prin asigurarea recepției la întâmpinarea invitaților, meniuri standard sau personalizate concepute în armonia bucătăriei noastre, colaborăm cu barmani și ospătari de elită.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta