Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Str. A. Imbroane

Informatii esentiale

Capacitate: 30-320

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Aer liber

Restaurante nunta Timisoara - Ivy Events

Descriere Ivy Events – Timisoara

Inspirată din legendele lui Dionis, IVY este reprezentarea modernă a dragostei față de natură și a licorilor oferite de aceasta. Intră în lumea noastră și croiește-ți evenimentul la care ai visat, înconjurat de peisajul deosebit și completat de facilitățile moderne.

Lasă-te mângâiat de razele blânde ale soarelui în grădina noastră și relaxează-te cu una din băuturile luate direct din barul exterior, fără a mai fi nevoit să mergi înăuntru pentru a comanda. Spre intrare, capela de ceremonii îți atrage atenția. Îi vezi pe ei doi. Pe el și pe ea, îndrăgostiți, unindu-și destinele într-o mare de aplauze.

Te decizi să mergi înăuntru pentru a vedea și interiorul sălilor. Accentele aurii ale Gold Room, candelabrele de cristal, draperiile din țesături prețioase împreună cu mobilierul clasic îți transmit acel sentiment de gală. La fel de elegantă, Silver Room te întâmpină cu tonurile sale argintii și același rafinament deosebit.

IVY Gold

Accente aurii, tonuri de culori calde, candelabre de cristal, draperii din țesături prețioase și mobilier clasic. Pe scurt, experiența captivantă a Gold Room de la IVY. Pe deasupra, ai posibilitatea de a personaliza sala prin accente discrete de nuanțe datorită design-ului inteligent. Rezervă acum și creează-ți experiența unică la care ai visat.

IVY SILVER

Cu design-ul său clasic și tonurile subtile cu accent argintiu, Silver Room dispune de aceeași eleganță IVY pentru evenimentele restrânse. Posibilitatea de a personaliza ușor după propriile tale preferințe îți garantează un eveniment unic, croit special pentru tine, iar împreună cu facilitățile sale, invitații tăi se vor simți superb. Rezervă-ți acum seara ta magică.

IVY GARDEN

Grădina IVY aduce frumusețea naturii în confortul orașului. Este inspirată din semnificația iederii în inscripțiile antice, precum legătura sa strânsă cu natura, lemnul sau piatra de substrat. IVY Garden simbolizează fidelitatea prieteniei și dragostei adevărate. Mai simplu spus, este un getaway ideal pentru cei care își doresc momente de poveste alături de sufletul pereche și de prieteni buni.

Împreună, toate acestea îți oferă o experiență aparte, cum până acum ai văzut doar în filmele de dragoste. Însă acum poți simți aceleași sentimente și în realitate, chiar lângă Padurea Verde a Timișoarei.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image