Despre noi:

Suntem Adina și Andrei, fotografi nunta, un tanar cuplu îndragostit de fotografie și de frumos. Ne place să spunem povesti, insa fara cuvinte doar cu ajutorul fotografiilor noastre și ne bucuram de fiecare poveste ca si cand ar fi povestea noastra.

Emotii si Amintiri

Rochita, buchetul si machiajul din aceea zi sunt toate efemere iar la sfarsitul acelei zile veti ramane doar cu amintirile, fotografiile de nunta ce vor dainui mereu in lupta cu timpul.

2  Fotografi

Doua personalitati diferite, doua puncte de vedere diferite ce se completeaza oferindu-va cea mai frumoasa poveste posibila…Povestea nuntii voastre! Ne place mult sa calatorim si suntem disponibili oriunde in tara si in afara.

Jadorisica Adina. Visez sa fac inconjurul lumii impreuna cu Andrei, imi plac zilele cu soare si marea turcoaz. Sunt partea mai rabdatoare si atenta la detalii a echipei, fiindca micile detalii sunt cele care fac diferenta!

Jadorisel Andrei. Imi place cafeaua, sa ma plimb si sa calatoresc dar cel mai mult imi place timpul petrecut cu Adina! Iubesc animalele si am o pisica,Foxy! Sunt partea “cea mai vorbareata” a echipei si de obicei sunt pus pe glume, asa ca puteti fi siguri ca o sa zambiti in fotografii.

image