Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Palatul Parlamentului

Informatii esentiale

Capacitate: 50-360

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Sala nunti Bucuresti - JW Marriott

Descriere JW Marriott – Bucuresti

Atunci când vine ziua ta specială, la care ai visat dintotdeauna, îți dorești ca totul să fie pur și simplu perfect. Nu te poți împiedica să ai emoții în clipe atât de importante pentru tine și pentru cei din jurul tău, dar la fel de important este să nu ai nici griji care să îți umbrească bucuria.

Cu echipa de profesioniști JW Marriott, poți avea încredere deplină că nunta ta este exact așa cum ți-ai imaginat și că fiecare amănunt a fost verificat. Totul pentru ca tu să nu ai emoții decât atunci când vei rosti „da”.

Fie că plănuiești momentul tău special cu mult timp în avans, fie că iubirea, pasiunea și spontaneitatea au făcut ca organizarea nunții să fie o decizie de ultim moment, trebuie să știi că, atunci când vine vorba de visul tău, la JW Marriott nimic nu e imposibil: oricât de mare sau de mică ar fi nunta, indiferent de tematica pe care o dorești sau de specificul cultural, specialiștii noștri dedicați și certificați în wedding planning sunt gata să transforme totul din vis în realitate.

Dar la JW Marriott, în ziua ta magică, chiar și realitatea va avea iz de poveste, întrucât decorul fabulos cu scările de marmură decorate special pentru această ocazie îi vor conduce pe invitați către sala de bal, dându-le impresia că tocmai au pășit într-o feerie. Iar tu și alesul inimii tale veți avea parte de cele mai frumoase fotografii peste care să vă uitați peste mulți, mulți ani atunci când le veți spune nepoților despre povestea nunții voastre.

Sala de nunta Grand Ballroom are o suprafata de peste 600mp si o capacitate de 360 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image