Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Buftea

Informatii esentiale

Capacitate: 20-200

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Cort

Sala nunti Bucuresti - La Calul Balan

Descriere La Calul Balan – Bucuresti

Calul Balan este situat pe malul lacului Buftea, la numai 20 km de centrul Bucurestiului, o localitate atestata istoric. Povestea complexului la Calul Balan a inceput in 1960. Calul Balan a devenit celebru datorita preparatelor create de Maestru in Arta Culinara, Gheorghe Buganu, iar din 1972 pana azi, povestile au continuat sa curga.

Calul Balan – loc incarcat de istorie, de varsta cu o jumatate de veac, pune la dispozitie un salon de nunti cu capacitate de peste 200 de locuri, un cort de nunti cu capacitate de 130 locuri si o terasa pe malul lacului Buftea, intr-un cadru natural mirific, unde s-au scris multe dintre povestile actorilor din cinematografia romaneasca din ultimii 50 de ani.

La Calul Balan se pot organiza evenimente inedite in gradina, pe gazon, printre copaci, langa lac, atat de aproape de natura. Vorbim de cununii civile si religioase dar si alt gen de evenimente. Totodata aici aveti parte de un ambient modern, unde avem grija sa aveti parte de toate conditiile all season.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image