Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Copou

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Ballroom, Cort, Aer liber

Locatie Nunta Iasi - La Castel

Descriere La Castel – Iasi

Când erai micuță, te uitai în cufărul de amintiri al mamei, printre fotografiile de la nuntă și îți imaginai cum va fi a ta. Te vedeai mireasă, strălucind asemeni prințeselor din povești, și-l aveai la braț pe el. El, cel care avea să te conducă în cele mai frumoase aventuri ale vieții. El, cel cu care îți vei întemeia o familie plină de tandrețe. Cu care îți vei crește copiii și care te va mângâia pe creștet în zilele grele. El, cel care te face să zâmbești doar cu o privire.

Astăzi, acel moment a venit. Și-ți dorești, la fel ca ieri, ca nunta ta să fie un bal de poveste. Noi ne dorim să-ți fim alături în cel mai frumos moment al vieții și-ți oferim scena pentru acesta: Castelul perfect pentru o prințesă!

La Castel nu este doar un simplu restaurant. Aici veți întâlni o echipă de profesioniști care vă oferă pe lângă locația deosebită, peisajul de poveste și festinul culinar, întregul pachet de servicii de care aveți nevoie pentru a crea un eveniment unic și de neuitat. Vă oferim posibilitatea de a opta pentru servicii de decorațiuni și aranjamente florale, candy-bar, open-bar și, nu în ultimul rând, vă oferim consultanță și asistență, de la planificare, până la finalul evenimentului.

Dispunem de sălile ideale pentru a pune evenimentele importante din viața ta în scenă, în cel mai elegant mod cu putință.

GREEN VIEW SALON – LA CASTEL – 400 locuri

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură. Acesta dispune de mobilier rafinat, cu detalii elegante şi oferă un spectacol vizual impresionant. Mirii se vor simţi protejaţi în îmbrăţişarea liniştită a naturii, datorită accentelor rafinate de verde şi a lacului care îmbogăţesc un tablou deosebit.

CASTEL BALLROOM – 350 locuri

Îți doreşti ca acel moment important din viața ta să fie un bal de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul tău va fi cuprins de note elegante conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.

TERASA TURNURILOR – 250 locuri

Terasa Turnurilor este o sală de evenimente cu amenajare rafinată, fiind un cadru distins pentru surprinderea momentelor deosebite din viața ta. Spațiile vitrate de mari dimensiuni reprezintă o fereastră către natură, astfel încât să te poți bucura de o amenajare remarcabilă, completată de o priveliște de neuitat, a grădinii de vară La Castel.

SALA REGALĂ – 130 locuri

O sală cu adevărat potrivită pentru celebrarea poveștii tale. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă rafinată, pe care o poţi regăsi în sălile regale de altădată. Sala va fi mereu amenajată conform dorinţelor tale preţioase, pentru ca tu să te bucuri de un eveniment așa cum l-ai visat!

SALA COLOANELOR – 50 locuri

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă de o eleganță subtilă, conferită de coloanele ce o susțin şi de elementele de design aerisite. Sala este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât şi pentru evenimente mai apropiate sufletului tău.

SALA VENEŢIANĂ – 150 locuri

Spațiul luminos și intim al acestei săli este perfect pentru evenimente restrânse, în care eleganța subtilă și voioșia predomină.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image