Fii parte din povestea Lagoo. Acum 12 ani am inceput sa organizam evenimente corporate sub brandul Universum Events, iar incepand cu anul 2018 toata expertiza noastra a fost transpusa intr-o locatie in mijlocul naturii, Lagoo Snagov.

Un eveniment la inaltime. Echipa Lagoo face magie si transforma evenimentul vostru intr-o amintire de neuitat. Ingredientele retetei noastre de succes sunt: pasiunea pentru organizarea de evenimente, experienta de peste 10 ani in domeniu, locatia spectaculoasa si o echipa dinamica, pregatita sa satisfaca cele mai pretentioase solicitari.

Evenimentul tau in mijlocul naturii! Situat intr-un cadru natural, inconjurat de padure, Lagoo Snagov inspira emotie fiecarui eveniment! Iti imaginezi cununia voastra pe malul lacului, urmata de o sedinta foto pe ponton, cu lacul plin de nuferi albi? Sau o petrecere tematica, animata de catre personajele tale preferate? Poate un mix cromatic aparte, ca amprenta regasita in toate elementele de decor?

Varietatea conceptelor si a tematicilor pe care ti le propunem completeaza cadrul natural, intr-un mix care te va cuceri prin atmosfera relaxata si interactiva.