Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Mamaia

Informatii esentiale

Capacitate: 30-300

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Restaurant nunti Constanta - Lake View Ballroom

Descriere Lakeview Ballroom – Constanta

În familie sau cu cei mai buni prieteni alături, momentele petrecute în Lake View ajung povești, se transformă în amintiri frumoase.

De ce Lakeview Ballroom?

A te simti bine intr-un loc este esential. A avea o amintire placuta de la un eveniment este ceea ce va doriti, de fapt. Lake View Ballroom este un salon pentru nunta, botez sau orice alt eveniment Premium și are toate ingredientele succesului pentru

evenimentul pe care il doriti. Suntem puternic orientati pe calitatea unui eveniment.

Acesta este motivul pentru care noi nu impunem un numar minim de invitati. Stim ca este un aspect important pentru voi. La fel cum stim ca orice detaliu conteaza.

Lake View Ballroom este produsul imaginatiei unui talentat designer roman. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, cele mai mici detalii fiind studiate, in amanunt, de toata echipa.

Lakeview Ballroom este pregatit pentru EVENIMENTUL TAU MEMORABIL!

Tocmai de aceea, va asteptam sa ne cunoastem si sa vedeti locatia.

Capacitate locatie: 300 locuri.

Restaurant Lake View

Destinat doar oamenilor care apreciază calitatea înaltă a unor preparate alese și celor pentru care atmosfera este acel “ceva” care definește un moment pe care cu greu îl uiți. Cu o capacitate de peste 120 de locuri, restaurantul oferă meniuri care pot fi servite clasic sau la bufet.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image