Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Valea Oltului

Informatii esentiale

Capacitate: 50-350

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Locatie nunta Bucuresti - Le Blanc

Descriere Le Blanc – Bucuresti

Credem in povestile cu final fericit si ne straduim ca impreuna cu clientii nostri, povestile sa devina realitate. Implinim cele mai frumoase vise si va suntem alaturi in fiecare moment al drumului alaturi de noi.

Salonul de nunti structurat pe doua nivele (parter si balcon) are o capacitate de pana la 350 de persoane si ofera cadrul ideal pentru evenimentul vostru. Le Blanc ofera pachete diverse, all inclusive la preturi variate si rezonabile si lucram cu cei mai buni furnizori!

Toate pachetele all inclusive ofera gratuit Tortul Festiv, sampania de primire, imbracarea meselor, iar sala este dotata cu scena si sistem performant de sunet si lumini.

Echipa noastra are o experienta indelungata in domeniul organizarii de nunti si va sta la dispozitie pentru a realiza impreuna evenimentul perfect. 

Vom parcurge impreuna toti pasii necesari, vom avea grija de fiecare detaliu si va vom ajuta sa alegeti cele mai bune variante, cu cele mai bune optiuni pentru ca nunta dumneavoastra sa fie exact asa cum ati visat.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image