Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Lacul Aroneanu

Informatii esentiale

Capacitate: 50-300

Tip locatie: Cort, Aer liber

Locatie Nunta Iasi - Liria Events

Descriere Liria Events – Iasi

Căutați o sală pentru o nuntă care să încânte simțurile?

Alegeți un spațiu cu mult suflet, în care să scrieți o poveste de neuitat. Pentru că atunci când alegeți un spațiu pentru nuntă nu alegeți doar o sală, alegeți atmosfera, spiritul și cadrul care vă reprezintă cuplul. Acestea vă vor aminti întotdeuna spiritul de la începutul călătoriei, care vă va însoți în toate momentele din viitor. 

Liria Events vă pune la dispoziție o sală de vis, plasată în inima naturii. Ne aflăm pe malul Lacului Aroneanu în Iași, înconjurați de verdeață. Încă de când opriți în parcarea noastră o să fiți întâmpinați de o atmosferă aparte, în foșnetul frunzelor și șoaptele valurilor de pe lac. 

Structura noastră este unică în România, fiind o locație circulară suspendată pe lac, cu deschidere în aer liber. Astfel, oferă o priveliște și o atmosferă desoebite.

Sala este lipsită de stâlpi în interior iar ringul de dans acomodează până la 330 de persoane. Toți oaspeții voștri se vor simți la fel de importanți pentru că toți se vor bucura de aceeași priveliște.

Spațiul va fi în întregime la dispoziția voastră pe durata evenimentului. Dacă vă doriți o petrecere mai restrânsă, sala noastră poate fi adaptată. 

Cortul nostru romantic este dotat cu încălzire și răcire, astfel suntem pregătiți să îți construim o atmosferă ideală indiferent de sezon.

Personalul Liria va fi la dispoziția voastră, cu o atenție obsesivă la detalii ca voi să vă puteți bucura de moment. 

Sănătatea și bunăstarea voastre sunt cruciale pentru noi, așa că toată sala este pregătită și dotată pentru siguranța voastră și a invitaților voștri. 

 

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image