Descrierea companiei:

Artisti autentici, momente de neuitat

Ce poti gasi la noi pentru evenimentul tau?

Trupa de cabaret si Trupa de dans modern – ideala pentru petreceri private, corporate sau evenimente de lansare/inaugurare

Dansatori profesionisti din toate ariile – Dansatori muzica populara, Dansatori latino, Dansatori dans sportiv, Dansatori de dans international (dans bavarez, dans grecesc, dans spaniol, dans tiganesc, dansatoare belly dance), salsa

Solisti de muzica populara – care pot completa atmosfera traditionala a evenimentului, alaturi de dansatorii de folclor

Solisti/Trupe de cover-uri – care pot completa atmosfera evenimentului, alaturi de trupa de dans modern

Ansamblu Folcloric cu cei mai buni instrumentisti – pentru evenimente autentic romanesti

Ne ocupam sa gasim si sa formam cei mai buni dansatori pentru evenimente de orice fel. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o petrecere privata, una corporate sau un eveniment cultural, echipa noastra de specialisti este pregatita sa organizeze momentul artistic de care ai nevoie pana la cele mai mici detalii.

Ne imbogatim permanent portofoliul, pentru a fi pregatiti cu cea mai buna solutie artistica pentru evenimente – muzicieni (artisti welcoming, solisti, trupe) și dansatori (folclor, modern, cabaret, international). Ne ocupam fara incetare de artistii nostri, zi de zi – performanta, imagine, evolutie. Toate la un standard ridicat!

BONUS: Putem asigura suportul tehnic pentru scena – lumini, sunet, inginer sunet.

Te invitam sa ne contactezi pentru a obtine o oferta personalizata nevoilor tale!

Noi intelegem cat de importanta este povestea evenimentului tau!

Putem crea un eveniment COMPLET – concept, scena, program artistic (dansatori/trupe de muzica live/solisti/orchestra), lumini, sonorizare, aranjamente florale, fotografi renumiti, accesorii premium si multa, dar multa, atentie la detalii.

Te invitam sa “rasfoiesti” paginile site-ului nostru pentru a te convinge ca suntem cea mai buna solutie pentru organizarea acelui eveniment important din viata ta care te-a adus acum pe pagina noastra. Iar daca deja te-am convins si vrei sa ne povestesti despre evenimentul tau si sa afli ce poveste am putea scrie pentru el, te rugam sa ne contactezi chiar acum.

image