Descrierea companiei:

Hotel International reprezinta conceptul unei structuri arhitecturale incantatoare, de o eleganta simpla si un ambient primitor, cu spatii interioare sofisticate si confortabile si o suita de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elita.

Astfel, Hotel International va pune la dispozitie 8 sali moderne, dotate cu tehnologie de ultima generatie, in care intalnirile de anvergura se pot desfasura in sali mari ( cu divizare flexibila ) pentru a sustine cerintele partenerilor si clientilor nostri indiferent de tematica evenimentului.

Nunta de vis ultra all inclusive la Hotel International Iasi

3 sali moderne si deosebite te asteapta pentru evenimentul tau de vis.

Magnum Ballroom Fiind una dintre cele mai impresionante sali din oras si poate gazdui o petrecere cu 150-270 de persoane, oferind oaspetilor un simt nobil de neegalat.

Localizat la etajul 11 al hotelului, Sofia Sky Lounge este unul dintre cele mai inalte puncte de intalnire din oras, oferind o priveliste unica si capacitate de 70-130 de oaspeti.

Rafinamentul, spatiul aerisit si generos , accentuat de lumina abundenta a ferestrelor largi , toate aceste elemente se regasessc in cadrul restaurantului pentru acea nunta boema de aproximativ 80 persoane.

3 sali de nunti si evenimente cu capacitate de la 70 la 270 de persoane, dotate cu aparatura de ultima generatie.

13 variante de meniuri nunta, ce includ:

– 4 preparate

– Open Bar pe toata durata evenimentului la bauturi alcoolice, non-alcoolice (cocktail-uri incluse)

– Gratuit, tortul mirilor

– Gratuit, mini-prajituri asortate

– Gratuit, un Junior Suite, in cadrul Hotelului International****, cu early check-in, late check-out