Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Distributiei

Informatii esentiale

Capacitate: 30-400

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunta Sibiu - Majestic Evenimente

Descriere Majestic Evenimente – Sibiu

Restaurantul Majestic a fost deschis in anul 2008 si renovat complet in anul 2016 avand o suprafata totala de 2800 mp care cuprinde 700 mp bucataria, care este cea mai dotata si utilata din Ardeal. Parterul este ocupat de salonul Baroc care are o capacitate de 400 de locuri si o terasa de 30 de locuri iar la etajul I salonul Magna care are o capacitate de 300 de locuri si o terasa de 70 de locuri.

Restaurantul Majestic, specializat in organizarea de evenimente este aici pentru a va oferi un cadru special si profesionist pentru momentelele importante din viata dumneavoastra. Localizat pe malul raului Cibin, aproape de centrul istoric al orasului Sibiu, Restaurantul Majestic ofera acces rapid catre orice punct din oras.

Organizarea de nunti este specialitatea noastra, asadar serviciile profesioniste pe care le oferim fac din restaurantul Majestic o locatie perfecta pentru orice evenimentul vostru .Restaurantul Majestic, prin oferta variata si flexibila in functie de eveniment, cauta sa creeze un mediu festiv confortabil, ordonat si spatios. Serviciile care acopera toate necesitatile organizarii de evenimente va permit sa scapati de grijile organizatorice.

Va punem la dispozitie doua saloane spatioase si elegante, perfecte pentru o nunta de poveste: 

Salonul Baroc – capacitate evenimente: 400 locuri

Salonul Magna – capacitate evenimente: 300 locuri

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image