Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Floresti

Informatii esentiale

Capacitate: 30-340

Tip locatie: Ballroom, Restaurant

Restaurante nunta Cluj - Marion

Descriere Marion – Cluj

Construiește-ți destinul alături de partenerul sau partenera ta și celebrează iubirea veșnică, alegând Marion pentru nunți de poveste.

Dorim ca fiecare experiență să fie inegalabilă, iar în acest scop îți garantăm calitate înaltă atât a serviciilor, cât și a produselor atent selecționate. Fiecare eveniment a fost realizat cu succes, datorită eforturilor noastre de prestigiu.

Una din cele mai deosebite săli de care dispunem este Sala Cristal. Așa cum îi spune și numele, aceasta este rafinată și strălucitoare asemenea unui cristal, astfel încât evenimentul pe care îl dorești să fie la fel de veritabil.

Sala Cristal are capacitate de 340 de persoane. 

Design-ul modern și ambianța plăcută sunt realizate datorită pieselor ornamentale actuale și a renovărilor făcute recent, astfel evenimentul va avea loc într-un spațiu feeric și proaspăt.

Sala Marion este un spațiu simplist și elegant, cu o notă de minimalism modern. Această sală dispune de 240 de locuri și este, de asemenea, renovată recent. Astfel, vei dansa pe ritmuri dansante sau te vei bucura de o atmosferă mai profundă într-un cadru grandios și entuziasmant. Spațiul este potrivit pentru evenimentele cu un număr mediu de persoane.

În plus, atât Sala Cristal, cât și Sala Marion dispun de o grădină amenajată contemporan cu spațiu verde extins, dedicată unei atmosfere relaxante și intime. Această zonă este ideală și pentru pozele efectuate spectaculos, datorită design-urilor inedite.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image