Spiritul Maya Fashion
Desi a inceput ca o idee indrazneata a unei echipe tinere si entuziaste, Maya Fashion a ajuns un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea. Experienta de peste 20 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca Maya Fashion®, care nu creeaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc inseamna spiritul Maya Fashion ©.
Rochiile de mireasa special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croiala), material si nu in ultimul rand, executie. Tiparele sunt astfel concepute incat tinuta sa ofere confort la purtare – incredere in sine – design cu impact asupra privitorului.

Despre designer
Cu peste 20 de ani experienta, Mariana Florea creeaza rochii de mireasa al caror design este gandit sa ofere confort, naturalete si relaxare.
Designerul a realizat prima rochie de mireasa inca de la varsta de 19 ani. Pasiunea, talentul si dragostea pentru moda au reprezentat secretul reusitei acesteia si au dat nastere brandului Maya Fashion.
Perfectionista din fire, creatoarea este o persoana foarte atenta la detalii, astfel ca rochiile Maya Fashion satisfac chiar si cerintele celor mai pretentioase mirese. Inspiratia sa vine din dorinta de a crea modele unice, din imbinarea armonioasa a formelor feminine cu materialele existente pe piata rezultand creatii ce pun in valoare corpul si personalitatea purtatoarelor.

image