Descrierea companiei:

Mika Design este un concept realizat de o mana de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii.

Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de invitatii nunta si botez, marturii nunta, marturii botez, felicitari Craciun business, mici cadouri si accesorii evenimente, din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si personalitatii proprii.

Suntem mandri sa avem in oferta noastra modele de invitatii nunta, invitatii botez, felicitari business pentru Craciun si Anul Nou ale unora dintre cele mai importante case de productie si distributie internationale si incercam in permanenta sa oferim tot ceea ce este nou in domeniu.

Cochetam si suntem receptivi la tot ce inseamna hartie si cartoane fine, grafica, design, culori, tehnici de imprimare, cartoane speciale si hartie manuala, cadouri si acele mici detalii care fac lucrurile cu adevarat frumoase.

Am realizat un site care speram sa fie un instrument de lucru cat mai facil pentru clientii nostri, unde se pot face probe de paginatie a textelor pentru invitatiile de nunta si botez, se pot alege culorile si fonturile dorite, in asa fel incat sa simplificam momentul alegerii modelului dorit si fiecare client sa beneficieze de o vizulizare preliminara a modelului de invitatie ales.

image