Impreuna formam o familie fericita

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie

arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Militari Residence Ballroom intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes.

Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti,

a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.

Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatia

noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note

personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea

Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

 

VALORILE NOASTRE

Evenimente organizate cu iubire & pasiune

Dragostea si pasiunea pentru evenimentele private ne-au unit intr-o echipa omogena de oameni creativi, profesionisti, dedicati meseriei. Va asteptam in locatiile noastre pentru a va bucura de evenimente de neuitat.

 

SALOANELE NOASTRE

6 SALI CU O CAPACITATE DE 2000 LOCURI

Iti punem la dispozitie sase saloane decorate diferit, pretabile la tematica ta preferata si la orice fel de eveniment, fie el de business, de relaxare, sau prag de hotar in viata ta.

 

SALA PARIS – CAPACITATE 150-600 LOCURI

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic.

Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de candelabrele de cristal.

Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile : ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

 

SALA DIAMOND – CAPACITATE 120-400 LOCURI

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati. Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.

Sala Diamond este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta.

Poate gazdui 120 – 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

 

SALA LONDRA – CAPACITATE 150-300 LOCURI

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste.

Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.

Poata gazdui 150 – 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

 

SALA VIENA – CAPACITATE 50-100 LOCURI

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez, este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse.

Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.

Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

 

SALA AQUA – CAPACITATE 100-180 LOCURI

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 180 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Poate gazdui 100 – 180 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

 

SALA NEW YORK – CAPACITATE 100-180 LOCURI

New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.

Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi

Salonul New York este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra.

Poate gazdui 100-180 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

 

MANCARE FRESH & DELICIOASA

Servicii Catering Profesionale

Pentru iubitorii gastronomiei internationale, ne-am propus sa aducem in meniul nostru preparate care sa puna in prim plan aroma si parfumul gastronomiei mediteraneene dar si celei romanesti, puse in valoare de ingrediente mereu proaspete si de priceperea echipei noastre de bucatari.

 

2000 LOCURI

Dispunem de 6 saloane ultra moderne.

Centrul de evenimente dispune de 6 sali spatioase si elegante dotate cu sistem de sonorizare si lounge bar.

De asemenea, va putem oferi o serie de decoratiuni deosebite, cu ajutorul carora aducem evenimentelor dumneavoastra un plus de eleganta si stil. Meniurile sunt variate si pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Militari Residence Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor: nunti, botezuri, conferinte si petreceri corporate. Centrul cuprinde 6 saloane cu capacitati de la 100 pana la 600 de locuri avand acces la pacare. Militari Residence Ballroom este conceput dintr-un ansamblu de 2 cladiri, doua piscine exterioare, parcare aferenta fiecarei sali, ce ofera posibilitatea organizarii tuturor tipurilor de evenimente.

 

PETRECERI & EVENIMENTE

De la prezentari de moda pana la lansari de carte: Militari Residence Ballroom detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente.

 

NUNTI & BOTEZURI

Este un moment unic! Te ajutam sa-ti indeplinesti dorinta pentru ca unul dintre superlativele cu care te vei mandri va fi chiar Militari Residence Ballroom.

 

PETRECERI CORPORATE

Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Fie ca este vorba de un team building sau o petrecere tematica, Militari Residence Ballroom iti sta la dispozitie cu toate elementele pentru a fi pe deplin multumit.

 

CONFERINTE

Avem pentru tine locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta stiintifica, fie o conferinta de presa. Militari Residence Ballroom este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare.

 

TRAINING

Ai pregatit angajatilor tai posibilitatea de a dobandi noi cunostiinte sau abilitati pentru a deveni mai eficienti in atributiile lor. Pune-le la dispozitie un spatiu in care sa se simta confortabil: vino la Militari Residence Ballroom.

image