Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Plevnei

Informatii esentiale

Capacitate: 20-180

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurante nunti Bucuresti - Monarh Events

Descriere Monarh Events – Bucuresti

Sunteți în căutarea localului de nuntă din București la care visați? Noi vă putem ajuta! De la un salon care oferă o sala de nunti generoasa, decorații de excepție, Restaurantul Monarh îți dă garanția ca evenimentul tău va decurge așa cum ți-ai dorit. 

Situat în centrul capitalei, restaurant Monarh este loc de nuntă elegant.

Fiind un restaurant înfloritor din centrul capitalei, aici poți să-ți organizezi o nunta care să uimească invitații. Managerul de evenimente vă va ghida prin procesul de planificare, ajutându-vă să vă creați o zi personalizată, cu totul așa cum v-ați imaginat.

Cu decor inspirat din perioada clasică, Restaurantul Monarh este locația perfectă pentru organizarea unei nunți într-un cadru elegant de poveste. Cu două etaje, care includ camere pentru găzduirea mirilor, Restaurant Monarh deține o terasă și o grădină de meri precum și o parcare proprie păzită.

Echipa Monarh vă ajută să creați ziua perfectă pentru dvs și invitați.

Dispune de doua saloane de nunti cu capacitate maxima de 180 persoane.

Unde este cel mai bine să-ți sărbătorești inceputul unei noi povesti de viata decât într-unul dintre cele mai bune restaurante de nuntă din Bucuresti?

Adăugați la atmosfera unica oferita de restaurantul de nunta Monarh, renumele dobandit pentru mâncarea sa delicioasă si veti beneficia impreuna cu invitatii de un deliciu culinar si o atmosfera de poveste in unica noapte de nunta, o nunta cu adevarat de poveste.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image