Descrierea companiei:

OkFlora este compania care are o experienta de 8 ani in domeniul livrarii florilor.  Aici iau nastere cele mai frumoase compozitii florale, executate cu mult suflet de floristi. Scopul nostru este de a umple cu emotii pozitive chipurile si sufletele celor apropiati.

Cream buchete si aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajam cu flori si compozitii florale locuri protocolare: receptii, birouri, sali de conferinta. Cream buchetul miresei si toata gama de produse specifice unei nunti. Pregatim crasme si decor floristic pentru botez si cumetrie. Aducem buchete si compozitii pentru evenimente corporative. Facem coroane si buchete pentru funerarii.

Atunci cand vreti sa surprindeti placut pe cineva sau aveti nevoie de un aranjament deosebit pentru unul din evenimentele importante din viata Dvs, apelati la OkFlora. Noi vom trece dincolo de toate limitele sablonizate si va vom pune la dispozitie un serviciu unic, fara intermediari. OkFlora este compania care va oferim aranjamente florale exclusive si autentice care vor fi livrate prin intermediul curierilor proprii.

Primim comenzi telefonic, online sau la oficiu. Puteti fi sigur ca cele mai demne si deosebite flori alese cu grija ajung in bratele Dvs sau a unei persoane dragi.

image