Unde ne gasiti?

Oras: Ploiesti
Zona: Paulesti

Informatii esentiale

Capacitate: 30-600

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Local nunta Ploiesti - Padurea Verde Paulesti

Descriere Padurea Verde – Ploiesti

Situat in mijlocul padurii din Paulesti, restaurantul Padurea Verde Paulesti va asteapta pentru organizarea unei nunti memorabile, intr-un cadru natural de exceptie.

Ideal pentru o petrecere nici mica nici mare, de aproximativ 100 de persoane, Salonul Modern iti ofera un cadru intim pentru evenimentul tau. Iti va surade ideea de a-l amenaja oricum iti doresti, fiind pretabil oricarui stil. Indiferent de tematica aleasa, te vei simti minunat numai datorita simplului fapt ca atmosfera va fi calda, primitoare, iar invitatii tai te vor simti aproape si se vor distra pe cinste!

Nota dominanta a Salonului Elegance este eleganta, acesta fiind perfect pentru o nunta ce denota bun gust si rafinament. Fie ca tema nuntii tale este Hollywood, The Great Gatsby, romantica sau regala, ambianta salonului te va ajuta cu siguranta sa creezi acel efect de poveste. Ce mai trebuie sa stii este ca salonul are o capacitate de maxim 250 de persoane.

Salonul Belvedere pune laolalta clasicul si modernul, eleganta si nonconformismul, iar terasa de care dispune ii confera un plus de farmec. Daca alegi să iti organizezi evenimentul în aceasta incapere, il poti adapta usor catre o tema vintage, rustic chic, inspirata din natura, sau moderna dar eleganta in acelasi timp. Idei ar fi multe, trebuie doar sa iti lasi imaginatia libera!

Asa ca daca Salonul Belvedere este ceea ce cautai, si nu planuiesti sa inviti mai mult de 300 de persoane, atunci ai gasit ce iti trebuia! Si chiar daca evenimentul are o amploare mai mare, iti putem oferi si Salonul Elegance, de alaturi. Creat special pentru un eveniment memorabil, acest salon imbina note de eleganta si rafinament cu o ambianta stilata, luxoasa, putand gazdui pana la 600 de invitati.

Deja suna bine? Afla ca, pasind in afara salonului, ai parte de o adevarata oaza de verdeata, o gradină splendida, ideala pentru a-ti extinde petrecerea în zilele calduroase de vara. Unde mai pui ca te poti plimba în jurul helesteului pentru o relaxare totala. Ce mai, evenimentul organizat aici va fi pur si simplu, de vis!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image