Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Avrig

Informatii esentiale

Capacitate: 40-500

Tip locatie: Palat, Nunta in aer liber, Cort

Locatie nunta Sibiu - Palatul Brukenthal

Descriere Palatul Brukenthal –  Sibiu

Reşedința de vară Samuel von Brukenthal din Avrig (Sibiu) reprezintă o locație deosebită destinată organizării celor mai importante evenimente din viaţa dvs, pentru care ambianța barocă asigură un cadru clasic, elegant și unic. Clădirea Oranjeriei dispune de două săli festive, proaspăt renovate și amenajate complet, care încă păstrează farmecul baroc al întregului complex.

Parcul reședinței de vară a lui Brukenthal, ca element central al locatiei, a fost gândit inițial ca un complex de grădini în stilul barocului târziu, care încă de pe vremea baronului și chiar și după dispariția acestuia în anul 1803 a fost completat cu elemente contemporane de horticultură. Fiind probabil singura grădină-monument din Transilvania de Sud, parcul s-a păstrat în mare parte în conformitate cu structura inițială.

Sala festivă dispune de o capacitate de 120 de locuri, iar sala mică (restaurantul) are o capacitate de 60 de locuri. De asemenea, în parcul Palatului Brukenthal există o zonă special amenajată pentru cei care doresc să vină cu cortul. Pentru diverse evenimente, vă putem pune la dispoziţie un cort de evenimente cu o capacitate de 500 de locuri care va fi amplasat în grădina Reşedinţei de vară a baronului Samuel von Brukenthal. În pregătirea evenimentelor ne orientăm după dorințele dumneavoastră.

Noi vă organizăm nunta de vis aşa cum v-aţi închipuit-o. Comunicaţi-ne dorinţele dumneavoastră, iar noi le punem în aplicare. În funcţie de numărul de invitaţi puteţi petrece aici sau în aer liber, iar petrecerile mai mari se pot organiza in cortul de evenimente în parcul Reşedinţei. Personalul calificat pregăteşte în bucătăria noastră un meniu festiv pentru nunţi sau oferă un bufet rafinat, totul conform dorinţelor dumneavoastră.

Putem realiza, la cerere, decoraţiuni florale sau ne putem ocupa de decorarea spaţiului, atât pentru o seară în doi cât și pentru evenimente mai ample.

Vă invităm să petreceți clipe de neuitat in unicul parc baroc din Romania, așa-numitul Eden transilvănean de la poalele Carpaților!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image