Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Ogorului

Informatii esentiale

Capacitate: 10-350

Tip locatie: Ballroom

Locatie nunta Oradea - Pandora Palace

Descriere Pandora Palace – Oradea

PANDORA PALACE – un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde veți simți nevoia să reveniți.

PANDORA PALACE este cadrul de care aveți nevoie pentru reușita oricărui tip de eveniment din viața voastră. Restaurantul oferă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment: nunți, botezuri, evenimente mondene, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferințe, seminarii, lansări de produse, expoziții, banchete.

Designul interior este îmbogățit de strălucirea candelabrelor și elementelor decorative ce transformă această locație într-un spațiu de vis, în cadrul căruia te vei bucura de o ambianță și servicii remarcabile.

PANDORA PALACE pune la dispoziție clienților săi, o sală cu capacitate de 350 de persoane pe o suprafață de 600mp, curtea exterioară amenajată cu spațiu pentru 70 de locuri de parcare.

Avem o echipă formată din profesioniști pasionați cu o experiență relevantă în industria evenimentelor de top, care vă vor sta la dispoziție atât în perioada de organizare, cât și pe întreaga durată a evenimentului.

Cu o bucătărie de ultimă generație, bucătarii noștri experimentați, vă stau la dispoziție cu cele mai complexe și sofisticate preparate din arta culinară, oferind o gamă bogată și variată de preparate.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image