Descrierea companiei:

O nunta de poveste, amintiri memorabile

Nunta este unul din cele mai importante momente din viata unui cuplu. O zi memorabila in care voi doi sunteti centrul universului si care cu siguranta va ramane una din cele mai pretuite amintiri. Acele clipe in care ai alaturi familia si prietenii,inconjurat de iubire si caldura.

Party Music – solutii complete, muzica, dans si voie buna pana in zorii zilei

Noi consideram ca muzica buna este direct proportionala cu succesul evenimentului tau. Te intampinam cu o echipa profesionista formata din dj, sunetisti si entertaineri. Din punctul nostru de vedere un DJ complet trebuie sa fie un adevarat SHOWMAN: o dezvoltata capacitate intuitiva pentru a „simti” publicul pe durata evenimentului, un adevarat Master of Ceremony (MC- prezentari ale momentelor speciale si capacitate sporita de a tine publicul conectat la show).

Nu in ultimul rand, respectam cu strictete playlistul sugerat de clientii nostri, toate piesele sugerate fiind integrate in playlistul evenimentului. Impreuna cu cele mai performante sisteme de sonorizare, lumini si efecte speciale, garantam un show de exceptie cu distractie, zambete si voie buna pana in zorii zilei.

Party Music iti ofera cei mai potriviti Dj pentru o seara atat de speciala, gata sa iti satisfaca fiecare cerere muzicala si transformand evenimentul tau intr-un show rezonant.

Noi consideram ca fiecare eveniment in parte este unic si il tratam ca atare. Preturile pentru pachetele de dj, sonorizare, lumini si efecte speciale incep de la 250 de euro, insa puteti beneficia de oferte daca rezervati in avans. Putem de asemenea crea si un pachet customizat cerintelor dumneavoastra. Transportul este inclus in Bucuresti, iar pentru evenimente externe va fi un tarif/km.

DJ-ii Party Music, adaptabili cerintelor muzicale, vor selecta pentru tine cel mai potrivit playlist astfel incat invitatii sa se distreze pe ringul de dans pana in zorii zilei! De asemenea atmosfera va fi intretinuta si la microfon, toate momentele importante ale serii find prezentate!

Pentru ca stim ce inseamna nunta pentru fiecare mire si mireasa, punem in tot ceea ce facem multa atentie si dedicare. Fiecare eveniment este unic in felul sau si trebuie sa respecte anumite reguli impuse de catre cei care il comanda. Echipa noastra urmareste sa ofere calitate maxima pentru fiecare client. Toti cei care apeleaza la serviciile noastre pot sa beneficieze mai intai de o analiza a felului de eveniment dorit si de punerea la punct a unor detalii unice. Totul se adapteaza in functie de cerintele clientilor dar este bine ca acestia sa stie cum ar putea arata evenimentul lor facut numai cu ideile echipei noastre. Uneori ceea ce doreste clientul nu va face petrecerea perfecta si este nevoie de sfatul si indiciile unui expert.

Pentru aceasta existam noi. Stim ca avem un talent si putem sa-l punem cu mandrie in realizarea unor evenimente memorabile. Stim sa alegem muzica cea mai potrivita, sa facem cea mai placuta atmosfera si sa simtim bucuria si emotia alaturi de toti cei invitati. Daca vrei cu adevarat ca nunta ta sa fie cea mai frumoasa poveste pe care ai scris-o in viata, vino si permite echipei noastre sa realizeze pentru tine aceasta!

DJ-ii Party Music pot pune muzica la nunta dumneavoastra si in completarea unor formatii sau solisti vocali contractati in prealabil. In functie de durata, puteti beneficia de anumite reduceri. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii privind pachetele de nunta si pentru a ne rezerva pentru evenimentul dvs.

image