Pentagon Events s-a nascut din dorinta de a crea un spatiu pentru evenimente care sa se poata transforma cu adevarat si care sa devina cadrul perfect pentru orice petrecere sau conferinta ar gazdui.

Credem in intamplari de viata frumoase si mai credem ca fiecare poveste chiar merita sa fie spusa altfel, cu propriile metafore, fara sa i se impuna vreun stil si fara ingradiri.

Stim ca spatiile pentru evenimente sunt mai degraba locuri in care vise vechi si dorinte arzatoare se transforma in realitate.

Sustinem ideile voastre, ale viitorilor nostri clienti, si vom face mereu tot posibilul pentru a gasi cele mai bune solutii de a transpune in concret ceea ce s-a nascut din imaginatia voastra!

 

Sala Sunrise

Poate gazdui confortabil intre 130 si 180 de persoane, putand fi complet personalizata in functie de specificul si tematica evenimentului.

Stilul arhitectural a fost ales in asa fel incat sa delimiteze un spatiu versatil, elegant, deschis, fara sa limiteze in niciun fel dorintele clientilor.

 

Sala Sunset

Salon dedicat petrecerilor cu aproximativ 130 de invitati (100 – 150), de asemenea conceput pentru a se putea plia complet pe cerintele specifice ale evenimentelor de orice fel.

 

Sala Grand Venue

Saloanele Sunrise si Sunset sunt despartite printr-un perete pliabil fonoabsorbant de 54 decibeli si se pot contopi intr-un spatiu extins si generos, confortabil pentru 180 – 350 de invitati. Terasa si gradina doar completeaza firesc ansamblul in timpul sezonului cald, insa puteti fi siguri ca eleganta si calitatea sunt constante, indiferent de anotimp.

 

Evenimente Private – Pentagon Events

Nunta All-Inclusive – Preturi accesibile, incepand cu 63 euro/meniu.

 

Servicii incluse

Setup complet – Expertii nostri se asigura de faptul ca toate detaliile evenimentului tau sunt acoperite, de la inceput si pana la sfarsit.

Video proiectii – Va punem la dispozitie multiple ecrane pe care puteti proiecta fisiere media pe parcursul evenimentului dumneavoastra.

 

Zona lounge personalizata – Va punem la dispozitie o zona special amenajata unde va puteti relaxa, o zona de lounge personalizata dupa identitatea fiecarui eveniment.

Camera la dispozitia mirilor – La Pentagon Events oferim mirilor o camera privata care se afla la dispozitia acestora pe toata durata evenimentului.

Event planning – Expertii nostri vor alcatui impreuna cu dumneavoastra planul ideal in functie de specificul evenimentului, indiferent de natura acestuia.

Degustare meniu 2 persoane – La Pentagon Events puteti degusta intreg meniul evenimentului dumneavoastra pregatit in bucataria noastra proprie.

Acces terasa nelimitat – Dispunem de o terasa spatioasa, ideala pentru invitatii care doresc sa se bucure de evenimentul dumneavoastra in aer liber.

Scena & ring de dans – Distractia este garantata de faptul ca toti invitatii se pot bucura de scena si ringul de dans ale centrului nostru de evenimente.

 

Servicii conexe

Aranjamente florale – Evenimentul tau special poate beneficia de aranjamente florale deosebite puse la dispozitie de echipa de la Pentagon Events.

DJ & Formatie – Va puteti alege un DJ si o formatie in functie de specificul evenimentului dumneavoastra care sa asigure fondul muzical pe durata acestuia.

Transport taxi & limuzina – Pentagon Events va poate pune la dispozitie serviciul de transport cu taxi sau limuzina pana la centrul nostru de evenimente.

Foto –  Pentagon Events iti ofera posibilitatea de a opta pentru o echipa de fotografi profesionisti pentru ziua evenimentului tau special.

Candy & Cigar Bar – Daca doriti un plus de rafinament sau o nota dulce pentru evenimentul dumneavoastra, ne asiguram ca aceste conditii sunt indeplinite.

Fum greu, Artificii – Un eveniment nu este complet fara fum greu sau artificii, iar la Pentagon Events puteti opta pentru acest serviciu special.

Hostess – Puteti alege ca in cadrul evenimentului sa beneficiati de hostess pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

Video – Videografii profesionisti pusi la dispozitie de Pentagon Events iti pot imortaliza evenimentul folosind echipamente de ultima generatie.

Cazare – Pentagon Events va poate pune la dispozitie serviciul de cazare in Bucuresti pentru dumneavoastra si pentru invitatii dumneavoastra.

Cabina foto – Un element atat de dorit la evenimentele din zilele noastre care va asigura o sursa de distractie in plus pentru invitatii dumneavoastra.

Garderobier – Ne asiguram ca, in cazul in care doriti sa optati pentru un garderobier, va putem pune la dispozitie si acest serviciu.

Albume foto – Momentele frumoase de astazi sunt amintirile placute de peste ani, iar Pentagon Events te ajuta sa le pastrezi intr-un format unic si elegant.

 

Evenimente Corporate – Pentagon Events

Set-up – Variante diferite pentru evenimente diferite!

Cazino/cabaret – Potrivit pentru aproximativ 350 de persoane.

U-shape

Conferinta – Potrivit pana la 800 de persoane.

Boardroom

Cocktail party – Format ce asigura pana la 1000 de persoane.

Classroom

Servicii incluse

Mixer, boxe, microfoane

Wi-Fi de inalta viteza

Lumini ajustabile

Scena

Echipament videoproiectie

Ring

Servicii conexe

Sistem traducere

Plasme

Lavaliere

Sistem de prezentare

Laptop-uri

Lumini arhitecturale

image