Fie ca esti in cautarea unui loc fermecator, in care sa petreci momente frumoase sau ca organizezi un eveniment, Phoenix Cernica are solutia pentru tine.

Oaza de liniste la care ai visat intotdeauna, Complexul Phoenix Cernica este situat pe malul lacului Cernica, la doar 15 km in afara Bucurestiului. Conceput ca un remediu la viata agitata si stresanta a orasului, locatia este perfecta pentru o evadare din zgomotul si traficul care iti inunda viata constant. Complexul iti ofera mixul ideal de relaxare si diversitate.

Cu un farmec unic si modern, Phoenix Cernica iti pune la dispozitie un restaurant impresionant ce poate acomoda 300 de persoane si o terasa spectaculoasa situata pe malul lacului. In plus, ofera si cazare in camere confortabile, modern mobilate, dotate cu facilitati de ultima generatie.

Complexul Phoenix Cernica este destinatia ideala, fie ca iti doresti sa organizezi un eveniment privat sau corporate. Echipa noastra de profesionisti ofera cele mai ingenioase solutii, personalizate nevoilor tale, avand flexibilitatea de a crea medii indraznete, moderne sau traditionale. De la peisajele spectaculoase la interioarele deosebite, dispunem de o multitudine de posibilitati pentru a crea abianta dorita. In plus, suntem determinati sa iti oferim o experienta culinara de neuitat si un nivel de neegalat de servicii.

In sezonul cald ai la dispozitie piscina si o gama diversa de aventuri in cadrul Extreme Park Cernica, situat la umbra padurii Cernica. Parcul este unul dintre cele mai antrenante zone de agrement din imprejurimile Bucurestiului. Este perfect pentru activitati de familie, private sau corporate, precum cele de team building din cadrul firmelor. Printre cele mai populare activitati se regasesc: paintball, tiroliana, tir cu arcul, pescuit si circuite de catarat si obstacole.

Te poti bucura de clipe minunate intr-o ambianta calda si primitoare, decoruri si mobilier rafinat, panorame spectaculoase, intr-o locatie relaxanta si intima.