Unde ne gasiti?

Oras: Oradea
Zona: Piata Regele Ferdinand

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Ballroom

Restaurant nunti Oradea - Queen Mary

Descriere Queen Mary – Oradea

Queen Mary este destinatia evenimentului perfect, fiind o locatie unica, pentru momente unice.

Va asteptam sa traiti opulenta secolului trecut, intr-o poveste moderna.

Sala “Queen Mary” te cuprinde intr-un dans al elegantei si al detaliilor rafinate. Lumina naturala care inunda spatiul generos scoate in evidenta elementele arhitecturale, pretiozitatea oglinzilor impunatoare – vechi de un secol – si transforma locul intr-un tablou perfect pentru fiecare noua poveste care incepe cu acelasi …“A fost odata ca niciodata…”

Povestea noua incepe asadar cu o imagine inedita, ce surprinde ambele lumi – cea veche si cea noua – intr-un decor comun de exceptie. Restaurata de curand, sala readuce opulenta trecutului intr-o abordare de efect, completata cu mici adaptari de ordin estetic, pentru un impact spectaculos.

De la intrare, in partea stanga a salii, oaspetii sunt intampinati de patru zeite ale frumusetii intr-o hora alegorica care traverseaza momentele zilei, intr-un dans al “mireselor”, moment care se integreaza perfect in tematica unei nunti de poveste.

Partea dreapta surprinde in schimb, printr-o abordare moderna, zona de bar realizata sub forma unui yacht, inspirat din celebrele Bar Yacht-uri, fiind adaptat cerintelor actuale.

Capacitatea salii este de 400 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image