Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Sibiel

Informatii esentiale

Capacitate: 50-400

Tip locatie: Ballroom, Cort, Aer liber

Locatii nunta Sibiu - Queen's Events

Descriere Queen’s Events – Sibiu

Cum îți imaginezi că o să arate albumul evenimentului tău?

Cu poze impecabile, în decorul natural de vis, pe malul lacului, voi doi râzând fericiți?

Valsând pe ringul de dans, printre invitați impresionați de voi doi dar și de locația cu decoruri elegante și meniu absolut spectaculos? 

Cu tortul servit de ospătarii atenți, într-un cadru maiestuos?

Ai ajuns in locul perfect!

Dacă asta este dorința ta arzătoare, un eveniment perfect, lipsit de stres, unde totul se desfășoară conform planului bine stabilit îmainte și totul la un preț decent, atunci ne bucurăm că ești aici!. 

La Queen`s Events am creat un cadru unde fiecare poză, fiecare imagine, fiecare detaliu, rămâne pentru mult timp în amintirile tale și ale invitațiilor tăi.

Îți punem la dispoziție două săli de evenimente la Domeniul Orlandea, în Sibiel, pe malul lacului, cu un peisaj natural care îți taie respirația. Pavilion Gradina, cu capacitate de pana la 180 persoane, situată lângă piscină și Queens Events (modular) cu capacitate de până la 400 de persoane, situată lângă lac.

Ambele săli dispun de climatizare profesională cu aport de aer proaspăt, o bucătărie de sine stătătoare, complet utilată, dotată cu camere frig și bloc termic și acces la utilități și apa-canal.

Poți să alegi din mai multe tipuri de meniuri, cel care ți se potrivește, cu diferite opțiuni de open bar. În tariful meniului este inclusă și o selecție de aranjamente de diferite culori, cu fețe de masă și modele de scaune asortate, din care poți selecta varianta preferată.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image