Unde ne gasiti?

Oras: Pitesti
Zona: Calea Bucuresti

Informatii esentiale

Capacitate: 50-550

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Hotel

Locatie nunti Pitesti - Ramada Events

Descriere Ramada Events – Pitesti

O noua locatie marca Ramada adresata exclusiv evenimentelor vine in intampinarea clientilor cu un nou concept – Ramada Events. Putem gazdui nunti cu o capacitate de pana la 550 locuri.

Experienta dobandita pe parcursul celor 6 ani in domeniul evenimentelor, ne ajuta sa va consiliem in organizarea nuntii Dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu.

Conceptul Ramada Events vine in intampinarea celor care prefera natura, mediul outdoor, centrul punand la dispozitia clientilor mai mult spatiu verde, o atmosfera relaxanta in aer liber. Ceremoniile religioase se pot organiza incepand de acum in cadrul noii locatii.

Destinat exclusiv evenimentelor elegante şi pline de stil, Sala Diamond Ballroom poate găzdui evenimente de până la 300 de persoane. Dispune de un lobby destinat primirii invitaţilor, proiecţie foto-video, spectru de lumini pentru un decor aparte, ring de dans şi  terasă proprie.

Cu o capacitate de maxim 130 de persoane, Restaurantul Coral este alegerea perfectă pentru un cadru intim şi o nunta de neuitat.

Cu o capacitate de maxim 100 de persoane, Clubul Mon’arch este locaţia perfectă chiar şi pentru cei mai mofturoși invitaţi. Sala de evenimente dispune și de o terasă proprie.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image