Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Johann Sebastian Bach

Informatii esentiale

Capacitate: 80-2000

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurante nunti Sibiu - Redal Events

Descriere Redal Events – Sibiu

Fiecare drum are un inceput. Redal Events este rezultatul colaborarii dintre Redal cu cei mai buni experti din domeniu. Am dat importanta cuvenita celui mai mic detaliu si am invatat de la fiecare eveniment in parte, urmand ca ulterior, incepand cu septembrie 2013 sa fiti invitati pentru a petrece clipe unice la unul dintre cele mai spectaculoase saloane de nunti din Sibiu.

Ca firma cu experienta in event planning am intalnit oameni extraordinari, cu nevoi diferite si am invatat pe parcursul anilor sa respectam clientii prin munca noastra.

Putem gazdui nunti incepand de la 80 de persoane pana la 280 de persoane, pentru aceasta am format o echipa perfectionista care sa fie atenta la toate detaliile si care sa puna la punct orice aspect al evenimentului pe care il organizati. 

Seria surprizelor continua la Redal Events, prin inaugurarea unei noi sali denunti cu o suprafata modulara care poate gazdui intre 300 si 2000 de persoane, pozitionandu-se astfel ca fiind cea mai mare sala de evenimente din oras. Redal Events Grand Ballroom este locul ideal pentru o nunta grandioasa!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image