Unde ne gasiti?

Oras: Iasi
Zona: Iarmaroc - Nicolina

Informatii esentiale

Capacitate: 20-150

Tip locatie: Restaurant

Restaurant Nunti Iasi - Restaurant Agatha

Descriere Retsaurant Agatha – Iasi

Fiecare cuplu visează la o nuntă perfectă pe care să nu o uite niciodată. Pentru mulţi, acest vis poate deveni realitate urmând nişte paşi destul de simpli, care ţin efectiv de organizarea acesteia.

Maeştrii noştri bucătari vă răsfaţă cu diverse bucate pentru a vă încânta cele mai sofisticate gusturi prin bunătățile bucătăriei universale fără a uita de savoarea iubitelor feluri tradiţionale româneşti. Preparate cu multă grijă, cu tot ce este mai bun şi proaspăt, din dorinţa de a face deliciul simţurilor dumneavoastră.

Ştim cât de importante sunt micile detalii mai ales pentru viitoarele mirese, de aceea noi vă vom oferi toate cele necesare pentru a realiza o nuntă de neuitat.

Restaurantul Agatha a fost conceput ca o oază de confort şi rafinament, fiind un local intim şi elegant.

Cu o atmosferă îmbietoare, un decor pregătit special pentru fiecare eveniment, căutăm să lăsăm o amprentă personalizată pentru dumneavoastră lăsându-vă să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut la noi!

Restaurantul Agatha vă oferă condiţiile ideale pentru organizarea celor mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră, asa ca vă invităm să vă lăsaţi ademeniţi de intimitatea şi eleganţa locului şi să păşiţi într-un loc unde…gustul îmbină arta!

Capacitate restaurant: 150 persoane

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image