Restaurantul Agora este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri.

Restaurantul Agora este situat in imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Grivitei. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ.

Locatie: Restaurantul Agora este situat in imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Grivitei. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ.

Numele: “Agora” era piata publica a oraselor grecesti antice. Aici, in fata poporului adunat, regele se prezenta, purtand sceptrul si facea cunoscute hotararile pe care le luase impreuna cu nobilii.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra. Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri. Meniul din care poti alege este unul variat in care se imbina renumite mincaruri din bucataria europeana cat si specialitati specifice romanesti. La noi va asteapta o ambianta de exceptie, potrivita atit pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunind de un salon de 120 de locuri, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa.

Citeva caracteristici ale restaurantului Agora

Situat intr-o zona linistita a Bucurestiului

Capacitate restaurant 180 locuri.

Terasa 100 locuri.

Posibilitate de parcare.

Posibilitatea personalzarii meniurilor pentru evenimente.

Personal amabil si foarte bine pregatit.

Produse intotdeauna servite proaspete si gustoase.

Acces pentru clienti la internet wireless de mare viteza.

image