Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Strada Stejerisului

Informatii esentiale

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Locatie nunti Brasov - Hotel Belvedere

Descriere Restaurant Belvedere – Brasov

Restaurantul Belvedere Brașov este unic prin farfuriile diversificate și operele de artă, pline de pasiune și serviciile ireproșabile! Mâncarea este cel mai esențial lucru de care noi avem nevoie, iar faptul că ne putem juca cu ingredientele și să dăm naștere unor gusturi interesante pentru a ne imbogăți sfera gastronomică, este impresionant. Evenimentele din viața ta contează! Totul trebuie să fie perfect, invitații să se simtă în largul său și să rămână uimiți de ideile pe care le-ai pus în practică!

Noi ținem cont de dorințele tale, suntem aici pentru a te bucura de fiecare clipă din nunta ta! Tu spui viziunea ta, noi creăm ce ți-ai dorit și mai mult de atât, ca experiența să fie plină de surprize și zâmbete sincere. Lasă-te pe mâna celei mai bune echipe și bucură-te de cel mai important moment din viața ta!

Primul pas în organizarea unei nunți este alegerea locației și chiar dacă pare ușor la prima vedere, el este elementul principal în nunta dumneavoastră. Este important să alegeți corect locația de nunta, pentru că ea trebuie să se asorteze cu personalitatea și dorințele dvs. Alegând Belvedere Events faceți alegerea perfectă! Astfel că, cele mai memorabile și inedite nunți sunt găzduite deasupra Brașovului, la Belvedere Events, bucurându-vă de calitate, exclusivitate și rafinament, caracteristici oferite de Hotel & Restaurant Belvedere.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image