Unde ne gasiti?

Oras: Pitesti
Zona: Zona rezidentiala Trivale

Informatii esentiale

Capacitate: 30-360

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Sala nunta Pitesti - Restaurant Castel

Descriere Restaurant Castel – Pitesti

Infiintat in anul 2005, Restaurant Castel a fost si ramane un promotor al noilor concepte pe piata nuntilor. Dupa ani de experienta care ne-au imbunatatit standardele, Restaurant Castel este alaturi de dvs la cele mai importante evenimente ale vietii. De aceea suntem mandri si onorati sa va punem la dispozitie doua saloane de nunti, alaturi de o echipa profesionista care se dedica in totalitate celor mai mici detalii astfel incat experienta dvs sa fie unica si de neuitat.

  

Daca doriti un eveniment grandios sub eticheta stilului si elegantei clasice, atunci Salonul Royal este alegerea perfecta. Spatiul generos care poate acomoda pana la 360 de persoane, inaltimea statuara de peste 10m de la care stralucesc candelabrele impunatoare, decorurile sofisticate, alaturi de profesionalismul si creativitatea unei echipe de experti, te vor transpune in lumea de basm a Valsului Vienez si va vor face sa va simtiti ca la o adevarata nunta regala.

Din mai 2014, Restaurantul Castel va ofera o atmosfera inedita si exclusivista in noul Salon Oriental. Nimic nu poate egala o nunta de vis intr-un decor exotic si opulent ce capteaza esentele luxuriantului Dubai intr-o maniera personificata si sofisticata. Suntem pregatiti sa va satisfacem toate visele asigurandu-va intotdeauna ca suntem intr-adevar cu un pas inainte. Splendoarea si magia noului Salon Oriental care poate acomoda pana la 180 de invitati, calitatea exceptionala a serviciilor si grija permanenta fata de oaspetii dvs va va transforma petrecerea vietii in nunta de neuitat.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image