Pentru a veni mai aproape de dumneavoastra si a va ajuta in organizarea evenimentului mult visat, echipa Corvaris Events isi va arata intotdeauna flexibilitatea in alegerea meniului dorit.

Corvaris Events va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii. Farfurii ce devin adevarate opere de arta sub indrumarea Chefului nostru, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari.

Invitatii dumneavoastra vor fi incantati de selectia meniurilor, in combinatii surprinzatoare, avangardiste si extravagante sau clasice si chiar traditionale.

Restaurant Corvaris organizeaza evenimente business precum:

Lansari de produse, firme si servicii noi; Evenimente de promovare companie, produs; Aniversari de companii; Petreceri Craciun; Petreceri private; Cocktailuri; Dineuri; Intalniri de afaceri; Seminarii; Conferinte de presa; Team building.

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget va realizam meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti parteneri. Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!

image