Unde ne gasiti?

Oras: Craiova
Zona: Valea Rosie

Informatii esentiale

Capacitate: 40-250

Tip locatie: Restaurant

Restaurant nunta Craiova - Restaurant Dacia

Descriere Restaurant Dacia – Craiova

Perfecțiunea nu este doar un simplu concept. Prin standardele pe care le impui, această perfecțiune poate fi atinsă. Suntem într-un continuu proces de perfecționare şi standardele pe care le adoptăm reprezintă garanția succesului în desfăşurarea oricărui eveniment.

Restaurantul nostru situat în Craiova pe Bulevardul Dacia vă pune la dispoziție 2 săli cu design-uri diferite, special concepute pentru evenimente de top, prevăzute cu sisteme de climatizare și ventilație, conexiune wireless, totul pentru comfortul dvs și al invitațiilor dvs. De asemenea fiecare sală dispune de câte o terasă.

Mesele rotunde, detaliile elegante, varietatea combinațiilor și dispunerea sălii creează atmosfera perfectă pentru ca toți oaspeții să se bucure de fiecare moment petrecut în restaurantul nostru.

Fie că nunta dumneavoastră este mai mare sau mai mica, noi cu siguranță vă putem livra soluția perfectă și adecvată evenimentului, vă putem consilia pe toată perioada pregătirii evenimentului, iar în timpul evenimentului, vă putem garanta că echipa noastră va fi atentă la fiecare detaliu în desfășurarea fiecărei etape. Cu un bucătar de calitate și un personal specializat și de asemenea experință în organizarea de evenimente, Restaurant Dacia aduce cu sine garanția unui eveniment reușit!

SALON GOLD

Este o sala frumoasă, intimă, optimă pentru evenimente de 40-100 persoane. Sala este sonorizată și beneficiază de o acustică foarte bună. De asemenea, sala beneficiază de aer condiționat și sistem de ventilație profesionale pentru un confort optim pe durata evenimentului .

SALONUL ALIZE

Are o capacitate de 250 locuri, iar aranjatul meselor se poate face după bunul plac. Sala de nunți este perfect sonorizată și beneficiază de o acustică foarte bună. De asemenea, sala beneficiază de aer condiționat și sistem de ventilație profesionale pentru un confort optim pe durata evenimentului .

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image