Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Ghimbav

Informatii esentiale

Capacitate: 20-350

Tip locatie: Restaurant, Hotel

Locatii nunti Brasov - Restaurant Diamant

Descriere Restaurant Diamant – Brasov

Restaurantul Diamant de la intrarea in Ghimbav, jud. Brasov este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii unei nunti de basm.

Arhitectura deosebita, un proiect de design rafinat si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul dvs. intr-un Vis.

Impreuna cu dvs. si specialistii nostri putem stabili meniul dorit dintr-o gama foarte larga in functie de dorintele dvs., de felul evenimentului si de bugetul dvs.

Cu profesionalism si multa daruire dorim a fi partenerii dumneavoastra in realizarea celor mai deosebite evenimente din Brasov si Ghimbav. Apelati la noi pentru organizare nunti in Brasov si Ghimbav. Veti fi surprinsi de profesionalismul nostru.

Doresti sa organizezi un eveniment in Ghimbav? 

Pensiunea Diamant va pune la dispozitie o sala de nunti complet echipata.  Veți avea parte de o locaţie ideală pentru un eveniment de până la 350 de persoane, cu un decor unic.

În incinta Pensiunii Diamant veți găsi Restaurantul Diamant, care poate gazdui pana la 60 de persoane pentru evenimente.

Terasa Diamant va intampina cu un concept elegant si modern asupra modului de a satisface toate dorintele, devenind astfel locul ideal pentru o nunta memorabila. Terasa dispune de 98 locuri cu o gradina spatioasa si plina de culori vii,pomisori si o gama de flori diversificate, ea fiind amenajata cu mese, loc de joaca pentru copii si un foisor unde va puteti relaxa. Oferim clienților nostrii preparate savuroase, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere,de către un personal cu experiență și plin de amabilitate.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image