Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Dobrun

Informatii esentiale

Capacitate: 10-350

Tip locatie: Restaurant

Restaurante nunta Sibiu - Restaurant La Dobrun

Descriere Restaurant La Dobrun – Sibiu

Iubim momentele cheie din vietile noastre si noi, La Dobrun, vrem sa le acordam importanta cuvenita. Ziua nuntii este unul dintre evenimentele cu cea mai inalta semnificatie din viata fiecarui om. 

Pentru aceste momente unice stabilim impreuna meniul, amenajam localul potrivit gusturilor pentru ca fiecare detaliu este important: meniu, fotograf, flori, muzica, decoratiuni. Suntem un restaurant traditional si ne place sa facem lucrurile asa cum se faceau odata, cu pasiune si implicare. Rezultatul nu poate fi altul, decat o calitate impecabila a serviciilor noastre.

Restaurantul “La Dobrun” Sibiu, situat la km 0 al Sibiului va invita cu placere intr-un loc de vis, in care muzica populara, ambianta traditionala si bucataria cu specific romanesc domnesc in voie.

Profesionalismul personalului nostru, dar si atmosfera rustica din interiorul restaurantului va vor decupla complet de la grijile cotidiene, rasfatanu-va placerile si gusturile. 

Restaurantul nostru dispune de 350 locuri pentru servirea mesei, precum si un spatiu generos pentru dans, ideale pentru un eveniment organizat.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image