Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Calea Martirilor

Informatii esentiale

Capacitate: 30-240

Tip locatie: Restaurant

Restaurante nunti Timisoara - Restaurant Maldini

Descriere Restaurant Maldini – Timisoara

Vreti sa va organizati nunta ideala in Timisoara si nu stiti de unde sa incepeti? Restaurantul pentru o nunta perfecta in Timisoara este greu de gasit? 

Maldini este restaurantul perfect pentru o nunta in Timisoara – va punem la dispozitie o sala de nunti spatioasa , meniuri variate, servicii de servire impecabile si o locatie de vis.

Maldini acoperă o gama diversificata de evenimente, adresandu-se tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru ca dumneavoastra, sa va bucurati din plin de eveniment.

Cu o sala de evenimente care poate sa fie adaptata cerintelor dumneavoastra, un spatiu exterior menit sa le permita invitatilor dumneavoastra sa se racoreasca sau pur si simplu sa faca o fotografie in cadrul evenimentului, dar si cu posibilitatea de a beneficia de serviciile unei echipe profesioniste, Maldini Timisoara este tot ceea ce aveti nevoie cand vine vorba de un restaurant pentru nunti in Timisoara.

Nu doar atat insa…noi va punem la dispozitie si posibilitatea de a va ajuta cu amenajarea salii de evenimente, cu ajutorul echipei Restaurantului Maldini, care se va asigura ca evenimentul dumneavoastra va beneficia de aranjamente unice si personalizate !

Capacitate locatie: 240 locuri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image