Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Poiana Brasov

Informatii esentiale

Capacitate: 10-240

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber, Hotel

Salon nunti Brasov - Restaurant Monterai

Descriere Restaurant Monterai – Brasov

Începeți o nouă etapă în povestea voastră de dragoste într-un spațiu feeric din Poiana Brașov, unde dorințele se transformă în realitate!

Descoperiți beneficiile pe care Complexul Monterai vi le oferă: spații generoase pentru cazare și petrecere, fețe de masă și huse pentru scaune,    apartamentul nupțial cu mic dejun inclus, degustarea meniului ales, posibilitatea oficierii cununiei religioase în aer liber, plimbarea romantică în stațiune cu trăsura trasă de cai, tarife speciale de cazare pentru nuntași, parcare gratuită pentru toți nuntașii.

Sala mare a Restaurantului Monterai oferă invitaților cadrul ideal pentru o nuntă modernă, exclusivistă, cu stil și rafinament. Oricine dorește se poate bucura de avantajele oferite de terasa  restaurantului nostru, care oferă accesul la o priveliște minunată asupra Poienii Mici. Terasa poate deveni, la dorința voastră, spațiul perfect pentru organizarea cununiei religioase în aer liber. Capacitatea salii mari este de 240 persoane.

Sala mică a Restaurantului Monterai a fost concepută pentru nunti medii și de mici dimensiuni, cu o capacitate de până la 60 de persoane. Stilul și rafinamentul din Sala mare se regăsesc și aici, pentru ca voi să aveți parte de aceleași beneficii,  indiferent de dimensiunea evenimentului.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image