Unde ne gasiti?

Oras: Brasov
Zona: Mihail Kogalniceanu

Informatii esentiale

Capacitate: 10-120

Tip locatie: Restaurant

Locatii nunta Brasov - Restaurant Platinum

Descriere Restaurant Platinum – Brasov

Situat in centrul dinamic al Brasovului, PLATINUM este un restaurant elegant care, prin decorul rafinat, meniul ales cu atentie la detalii si personalul amabil si profesionist va da evenimentului vostru o nota speciala, de neuitat. Mobila clasica, tapiseriile  frantuzesti, sculpturi de marmura de Carrara si tablouri in ulei sunt elementele care ii dau personalitate si un aer interbelic, chic, cu parfum de ‘’vremuri bune’’.

Un plus de farmec il veti regasi si in terasa ampla, generoasa, moderna, confortabil amenajata si cu o priveliste larga catre parc dar mai ales catre muntele Tampa. Bucatarii nostri au gandit un meniu care sa va rasfete simturile si bucuria gustului bun pe care va invitam sa il descoperiti, alaturi de excelenta noastra selectie de vinuri.

Fiecare cuplu este unic; iar noi, echipa Platinum, stim asta!

Daca doriti sa doriti sa dati un aer de poveste acestui eveniment atat de important de inceput de drum, restaurantul Platinum va sta la dispozitie cu un meniu rafinat, sugestii, discounturi dar, mai ales, asistenta profesionista, pentru ca – o spun testimonialele – bucuria celor care ne-au ales pentru aceasta zi importanta ne recomanda.

Capacitate restaurant: 120 persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image