Unde ne gasiti?

Oras: Craiova
Zona: Central

Informatii esentiale

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunta Craiova - Restaurant Prestige

Descriere Restaurant Prestige – Craiova

La restaurant Prestige, cream magia din basme pentru ca evenimentul vostru sa fie unul de poveste. Suntem pe piata din 2007, iar respectul pe care il aratam traditiilor de nunta, alaturi de calitatea serviciilor oferite si estetica de neegalat, ne-au creat un renume in domeniu.

Avem o echipa talentata, care a organizat peste 1000 de evenimente. Este vorba despre oameni care au cunostintele, profesionalismul si ideile necesare organizarii unor evenimente unice si spectaculoase. Reteta o stim doar noi si cu mare drag asteptam sa o punem in aplicare pentru voi.

Succesul evenimentului si zambetul vostru este obiectivul nostru permanent! Multumim din inima celor care au avut incredere in noi… si anticipat celor care o vor face pe viitor!

Organizarea unui eveniment necesita atentie la detalii si luni intregi de pregatire! Echipa Prestige iti sta la dispozitie, nu numai pentru a te ajuta in organizarea evenimentului mult dorit, ci si pentru a te ajuta sa economisesti o resursa atat de pretioasa: timpul. Experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor ne recomanda.

Salon Majestique

Salonul Majestique, o locatie unde luxul, eleganta si rafinamentul se imbina frumos, transformand un simplu eveniment intr-unul a carei amintire va fi memorabila. Luminile ambientale, mobilierul vintage si tapetul aparte fac din acest salon locatia ideala pentru un eveniment unic.

Salon Miraj

Un amestesc inteligent de vechi si modern, asa se poate descrie cel mai bine Salonul Miraj. Tapetul si mobilierul vintage, imbinate elegant cu luminile arhitecturale moderne ofera un stil aparte acestei locatii si o transforma intr-una ideala unde toate fanteziile tale legate de cel mai important eveniment din viata ta pot deveni realitate.

Salon Selen

Salonul Selen se caracterizeaza prin rafinament si eleganta. Candelabrele din cristal, mobilierul modern si finisajele discrete ofera acestui salon un aer romantic care te trimite cu gandul la o gradina ce se trezeste la viata in prag de primavara.

Salon D’Or

Salonul D’or, un salon spectaculos unde luminile arhitecturale discrete, drapajele care curg in valuri, mobilierul modern si decorurile fine ofera intregii incaperi stralucire si fac din acest salon locatia ideala pentru un eveniment de poveste.

Salon Imperia

Salonul Imperia, un salon impozant ce se remarca prin prezenta coloanelor de sustinere, coloane care amintesc de Roma Antica. Asocierea acestor elemente arhitecturale confera locatiei un aer romantic si o eleganta aparte, menite sa transforme evenimentul tau intr-unul cu adevarat unic.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image